Malatya’nın Pütürge ilçesi dağlık bir alanda çıkan örtü yangını itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Bölgedeki bazı evlerin tahliye edildiği yangında soğutma çalışmaları ise sürüyor.
Olay, akşam saatlerinde Pütürge ilçesi Tepahan yol ayrım mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede dağlık bir alanda henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı örtü yangını çıktı. Yangının fark edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile jandarma sevk edilirken, uzun uğraşlar sonrasında yangın kontrol altına alındı.
Yaralanın olmadığı yangında bölgedeki bazı evler tedbir amaçlı tahliye edilirken, ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi. İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)