Malatya’da polis tarafından gümrük kaçağı ürün satışı yapan bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonlarda işletme sahibi hakkında işlem yapıldı.
Malatya’da polis tarafından gümrük kaçağı tütün ve tütün ürünleri satışı yapılan bir işyerine operasyon düzenlendi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede kent merkezinde belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 133 kilo 6 gram gümrük kaçağı nargile tütünü,51 adet elektronik sigara, 219 adet elektronik sigara likiti, 22 bin 160 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Operasyonda işletme sahibi M.Ö. hakkında “5607 SKM” den işlem yapıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)