Malatya’da polis tarafından düzenlenen operasyonda, 5 kilo 773 gram esrar ile 2 bin 744 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayda 2 kişi tutuklandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu imalatı ve ticareti ile mücadele çerçevesinde kent merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 5 kilo 773 gram esrar ile 2 bin 744 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 kişi gözaltı alındı.
Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si tutuklanırken, bir zanlıya ise adli kontrol şartı uygulandı.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)