Malatya’da Turgut Özal Viyadüğü’nde 27 Ağustos Salı günü gece yarısı itibariyle 21 gün boyunca karayolları tarafından bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik tek taraflı sağlanacak.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’ta yaşanan asrın felaketinde bölgede bulunan birçok köprü ve viyadük Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bakıma alınıyor. Bu kapsamda Malatya’da şehrin batı girişi Beylerderesi’nde bulunan Turgut Özal Viyadüğü de bakım ve onarıma alınıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda viyadüğün 27 Ağustos Salı günü gece yarısından itibaren tek taraflı olarak trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ulaşımın 21 gün boyunca tek taraflı yapılacağı belirtilirken onarım çalışmaları kapsamında ilk aşamada Kayseri istikametinden Malatya istikametine doğru viyadüğün tek tarafının taşıt trafiğine kapatılacağı bildirildi.
Yetkililer, köprüde özellikle OSB’deki fabrikalardan çıkacak servislerin katılımı ile yoğunluğun oluşmaması adına servis ve ağır tonajlı araçların Kuzey Çevre Yolu’nda bulunan Hekimhan Kavşağını kullanabileceklerini ifade etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)