Antalya / Manavgat

Manavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vizyon projelerinden bir tanesi olan Sorgun Çamiçi Bölgesindeki Sahil Park Tesisleri Projesine start verdi.

Manavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vizyon projelerinden bir tanesi olan Sorgun Çamiçi Bölgesindeki Sahil Park Tesisleri Projesine start verdi. Projeyle Manavgat halkı, eşsiz güzellikteki sahilden çok amaçlı olarak yararlanabilecek. Manavgat halkının özel günlerinde ve aktivite amaçlı kullanabileceği sosyal tesisler için çok işlevsel bir proje hazırlanarak inşasına başlandı. Proje tamamlandığında Manavgat’ın en güzel sahillerinden bir tanesi olan Sorgun Çamiçi Bölgesi, kent halkına kazandırılmış olacak.

Kır düğünü ve spor salonları

Manavgat Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından Sorgun 930 Parsel Çamiçi Bölgesi için hazırlanan proje, 11 dönümlük eşsiz güzellikteki deniz manzarasına sahip alanda uygulanacak. Son derece titizlikle hazırlanan projede ailelerin nezih bir ortamda yemeklerini yiyebileceği 220 kişilik 1. Sınıf restoran, 1280 kişilik kır düğün alanı, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, basketbol sahası, pergolalı oturma alanları, sergi ve satış alanı, satış ünitesi, açık bar alanı, otopark, gezinti yollarının bulunduğu yeşil alanlar, mini golf sahası, WC’ler, idari ofisler bulunacak.

2 ayda tamamlanacak

Manavgat halkının düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde de yoğunlukla kullanabileceği çok amaçlı proje, 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizmin gelişen bölgesi Sorgun Bölgesinde başlanan çok amaçlı projenin en kısa sürede tamamlanarak kent halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Sorgun Bölgemizdeki bu projemizle halkımız, nefes alacağı, özel günlerini gerçekleştirebileceği, ailece çoluk çocuk yararlanabileceği yeni bir alana daha kavuşmuş olacak. Ekiplerimiz çalışmalarına hızla devam ediyor. Turizme ve halkın sosyal yaşamına katkı sağlayacak projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Manavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesiManavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesiManavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesiManavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesiManavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesiManavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesiManavgat Belediyesi'nden Sorgun'a sahil park projesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Manavgat'ta başkanla halk buluşmaları başladı
Yaşam

Manavgat'ta başkanla halk buluşmaları başladı

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Karakaya, Odaönü ve Boztepe'yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Detaylar haberimizde...

Başkan Kara, pazarcılarla bir araya geldi
Yaşam

Başkan Kara, pazarcılarla bir araya geldi

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası İstişare Toplantısı'nda pazar esnafıyla bir araya geldi.

Manavgat Belediyesi Muharrem ayı için aşure dağıttı
Yaşam

Manavgat Belediyesi Muharrem ayı için aşure dağıttı

Manavgat Belediyesi, muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlara aşure dağıttı.

Manavgat’ta caretta caretta koruma çalışmaları devam ediyor
Yaşam

Manavgat’ta caretta caretta koruma çalışmaları devam ediyor

Antalya'da Manavgat Belediyesi’nin destekleriyle sürdürülen deniz kaplumbağalarına yönelik koruma çalışmaları meyvelerini veriyor.

 Manavgat’ta doğa tutkunları sahil temizliğinde buluştu
Yaşam

Manavgat’ta doğa tutkunları sahil temizliğinde buluştu

Antalya’da Manavgat Belediyesi’nin destekleriyle, Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Yolda bulduğu parayı sahibine teslim etmişti ödüllendirildi
Yaşam

Yolda bulduğu parayı sahibine teslim etmişti ödüllendirildi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yolda zarfın içinde bulduğu bin 500 lirayı sahibine teslim eden belediye personeli İsmail Çetin’i makamında ağırlayıp altınla ödüllendirdi.