Antalya’nın Manavgat ilçesinde Rus turistin kullandığı otomobilin kamyonet ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Arapsuyu yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Demirciler Mahallesi istikametinden Çeltikçi-Işıklar yolu istikametine gitmekte olan Rus Uyruklu Melnıkov Evgenıı’nın kullandığı 34 BST 353 plakalı otomobil, Kasım Demirel’in kullandığı 07 LG 141 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Kazada kamyonette yolcu olarak bulunan Selma Demirel ve 1 yaşındaki kızı Aykız Demirel yaralandı. Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)