Antalya'nın Manavgat ilçesinde kullandığı motosikletin abartılı egzozunun çıkardığı gürültü nedeniyle durdurulan motosiklet sürücüsüne toplam 22 bin 551 TL para cezası uygulandı.
Eski Hisar Mahallesi Kaledibi mevkiinde motosikletlere yönelik uygulama yapan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, abartılı egzozdan kaynaklı çevredeki insanların rahatsız olmasına neden olan 07 BGN 815 plakalı
motosikleti durdurdu. Motosiklet sürücüsü Hamza S.'den motosikleti çalıştırıp gaz vermesini isteyen ekipler, bu şekilde insanları rahatsız etmeye hakkı olmadığını belirtirken, motosiklet sürücüsünün sürücü belgesinin de olmadığı belirlendi. Egzoz kontrolü
sırasında motosikletin plakasının da tescil plaka yönetmeliğine uygun olmadığı, açılıp kapanabilir sistem sayesinde istenildiğinde okunamadığı belirlendi.
Motosiklet sürücüsüne abartılı egzoz’dan 4 bin 64 TL, tescil plaka uygunsuzluğundan bin 671 TL, sürücü belgesinin olmamasından 8 bin 190 TL, motosiklet sahibine sürücü belgesi olmayan kişiye araç kullandırmaktan 8 bin 190 TL, motosikletin sigortasının
olmamasından dolayı 436 TL olmak üzere toplam 22 bin 551 TL para cezası uygulandı. Motosiklet trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)