Antalya / Manavgat

Manavgat’ta grup yolları asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesine bağlı Denizkent, Denizyaka, Parakende ile Büklüce mahallelerini birbirine ve D-400 karayoluna bağlayan grup yolunda sathi asfalt çalışması başlattı.

Manavgat’ta grup yolları asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesine bağlı Denizkent, Denizyaka, Parakende ile Büklüce mahallelerini birbirine ve D-400 karayoluna bağlayan grup yolunda sathi asfalt çalışması başlattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Manavgat ilçesine bağlı Denizkent, Denizyaka, Parakende ile Büklüce mahallelerinde yürütülen çalışmalarda, asfaltlama öncesinde yolun altyapısı güçlendirilerek, büz ve menfez çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler, grup yolunu güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla sathi asfalt serimi gerçekleştirdi. Yapılan sathi asfalt çalışmalarını Parakende Mahalle Muhtarı Emin Güzel ve Denizyaka Mahalle Muhtarı Şener Eren ile birlikte yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir yolun bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren İsa Akdemir, "’Bu grup yolumuz devlet yolunu birleştiren bir yol ve 4 mahalle kullanıyor. Muhittin Böcek’in 2025 yılı programı doğrultusunda yollarımızı yapmaya devam ediyoruz. Yollarımızı güvenli hale getirerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Muhtarlardan teşekkür
Parakende Mahalle Muhtarı Emin Güzel, yollarının bölge halkı tarafından çok yoğun bir şekilde kullanıldığını belirtirken daha öncesinde altyapı çalışması yapılan yola asfalt dökülmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden Denizyaka Mahalle Muhtarı Şener Eren ise "Grup yolumuz kantardan kaçan çok ağır tonajlı araçlar geçtiği için beklenen sürenin daha altında bozuluyor. Bu yola el atılmasaydı daha da bozulacaktı ve tamiri daha zor olacaktı. Bugün yolumuz asfaltlanıyor" diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca Manavgat’ın Güzelyalı Değirmenli mahalle yolunda da sathi asfalt çalışması yapıyor. Kırsal hizmetlere bağlı asfalt ekipleri altyapısı tamamlanan mahalle yolunda 5 km sathi asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manavgat’ta grup yolları asfaltlanıyorManavgat’ta grup yolları asfaltlanıyor

Manavgat’ta grup yolları asfaltlanıyorManavgat’ta grup yolları asfaltlanıyor

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.