Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaya ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Sağlık ekipleri acı içinde kıvranan yaralı kadına müdahale ederken, vatandaşlar da sağlık ekiplerinin dibinde olayı film izler gibi izledi.
Kaza, Manavgat Köprüsü girişinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Sözen Caddesi istikametine seyir halindeki Arda Ergen’in kullandığı 07 LJB 27 plakalı motosiklet, Manavgat Köprüsü girişinde yaya olarak yanında küçük bir çocuklar birlikte Cumhuriyet Meydanı istikametinden yolun karşısına geçmekte olan Ayşe Sencer’e çarptı.
Kazada, motosikletin çarptığı Ayşe Sencer ve çarpmanın ardından devrilen motosikletin sürücüsü Arda Ergen yaralandı. Yaralılar, 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Kazayı gören vatandaşlar, yaya kadının yanında çocuk olduğunu, telefonla konuşarak yolun karşısına geçtiğini ve çevresine bakmadığını, motosikletin ise alabildiğine hızlı olduğunu dile getirdi.
Kazanın ardından yaralıların etrafı bir anda yardım için gelenlerin yanı sıra meraklı bir kalabalık tarafından sarıldı. Eli cebinde olayları izleyen ve akıl verenlerin yanında sarmaş dolaş gelen genç bir çift, sağlık ekiplerinin yaralı kadına müdahalesini ve sedye ile ambulansa götürülme anını adeta film izler gibi yakından izledi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)