MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün "Daha Temiz Bir Manisa" hedefiyle il genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli’ye bağlı Özyurt Mahallesi'nde dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) il genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli’ye bağlı Özyurt Mahallesi'nde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ve mahalle muhtarı Ali Sarıkayalı da çalışmaları yerinde inceledi. Ekipler çeşitli nedenlerle derede biriken zararlı maddeleri topladı, suyun düzenli akışını sağladı. Muhtar Ali Sarıkayalı çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)