Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Yukarı Kayapınar Mahallesi'nde saat 16.24'te çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangınına Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri destek gönderdi.
Dün Burdur'dan Kayapınar Mevkiinde orman yangını için 3 araç 9 personel ile yola çıkan Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler görevini tamamladı.
Manisa'nın Yunus Emre ilçesindeki verilen görev yerinde söndürme çalışmalarını tamamlayan Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri, bölgeden Eskişehir Seyitgazi ile Afyon İhsaniye ilçeleri arasındaki yangın bölgesine sevk edildiler.
Burdur İtfaiye ekipleri, yangın bölgesine ulaşmak için yola çıktı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)