Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 5 servis aracı trafikten men edilirken, 74 araç ve sürücüsüne 293 bin 78 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından 14-15 Ağustos 2024 tarihlerinde 34 ekip ve 67 personel ile ‘İzinsiz/Yetkisiz Servis Taşımacılığı' denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde 568 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği, kusurlu görülen 74 araç ve sürücüsüne toplam 293 bin 78 TL idari para cezası uygulandığı ve 5 aracın da trafikten men edildiği açıklandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)