Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen kampanya ile Kızılaya 45 ünite kan bağışı toplandı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksekokulu, Manisa Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Sarıgöl Kızılay işbirliği ile ortaklaşa
düzenlenen kan bağışı kampanyası, öğrenciler ve vatandaşlardan ilgi gördü. Gün boyu devam eden kan bağışında 45 ünite kan toplandığı açıklandı. Kan bağışından sonra Manisa Türk Kızılayı Merkezi yetkililerince üniversiteli öğrencilere Kızılay ve kan bağışının önemi düzenlenen
seminerle anlatıldı. Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi, "Kan bağışında bulunan üniversiteli genç arkadaşlarımı kutlarım. Kan bağışı kampanyasında bizlere yardımcı olan okul yönetimine ve öğretim görevlilerine de ayrıca teşekkür ederim." dedi. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)