Mardin’de bir un fabrikasının buğday silosuna düşen işçi feci şekilde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada boşaltımdan sorumlu Yusuf M. (19), buğdayları karıştırmak için 15 metre yüksekliğindeki 10 bin tonluk buğday silosuna çıktı. Burada dengesini kaybeden işçi, silonun içine düştü. Bir süre sonra siloya çıkan Yusuf M.’nin arkadaşları, kendisini göremeyince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, silo içindeki işçinin cansız bedenini çıkarmak için uzun süre uğraş verdi. Bir saatlik çalışmanın ardından buğdayların arasından çıkarılan Yusuf M.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.
İHA

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)