Antalya / Alanya

MediaMarkt Alanya’da ilk mağazasını açtı

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakende şirketlerinden MediaMarkt, Alanya’da 2 bin 150 metrekarelik mağaza açtı. İşte detaylar...

MediaMarkt Alanya’da ilk mağazasını açtı

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakende şirketlerinden MediaMarkt, Alanya’da 2 bin 150 metrekarelik mağaza açtı. Mağazada açılışa özel çeşitli ürün kategorilerinde sunulan fırsatlar teknolojiseverler tarafından ilgi çekti.

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Bugün 230 bin metrekareden fazla mağaza alanına sahip olan MediaMarkt, ülkedeki büyüme hedefleri doğrultusunda yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Türkiye’deki 92’inci mağazasını Alanya’da Eğriköprü Caddesi üzerinde açan şirket, açtığı mağazada 26’sı kadın, 21’i erkek çalışan olmak üzere toplam 47 kişiyi istihdam edecek.

Şirket, on binlerce ürünün yer aldığı Alanya’daki mağazasında, çeşitli ürün kategorilerinde açılışa özel kampanya da gerçekleştirdi. Mağazayı ziyaret eden teknolojiseverler açılışa yoğun ilgi gösterdi.

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, mağaza yatırımlarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Tüketicilerin MediaMarkt mağazalarına duydukları ilgiden çok mutluyuz. Açtığımız her yeni mağaza ile tüketicilerin tercihlerine yönelik en iyi hizmeti vermek için çalışıyor, cazip fiyatlarımızla tüketicinin bütçesine katkı sağlıyor ve istihdam oluşturuyoruz. Elektronik perakendenin deneyim şampiyonu olma yolunda amacımız Alışveriş Deneyimi, Kullanım Deneyimi, Çalışan Deneyimi ve Sosyal & Çevresel Etki Deneyimi alanlarının tamamında ilk tercih edilen deneyim elektroniği perakendecisi olmak. Alanya’daki yeni mağazamızda da teknolojiseverlerle buluştuğumuz için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde de yeni mağaza açılışlarımızı sürdüreceğiz.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MediaMarkt Türkiye'de yapay zeka
İş Dünyası

MediaMarkt Türkiye'de yapay zeka

MediaMarkt Türkiye, dijital dönüşüm adımlarının bir parçası olarak yapay zekâ (AI) entegrasyonlu işe alım sistemi AI’M Hiring’i hayata geçirdi. Şirket, AI’M Hiring’i sistemi üzerinden ön mülakat sürecini yapay zekâ tabanlı AI’DA ile daha kolay ve hızlı hale getirecek.

MediaMarkt’tan yeni proje: hediyeleri yapay zeka seçacak
Yaşam

MediaMarkt’tan yeni proje: hediyeleri yapay zeka seçacak

MediaMarkt’ın hayata geçirdiği "Yeni Yıl Hediye AI" teknolojisiyle tüketicilere uygun hediye seçenekleri sunuluyor.

MediaMarkt, TEGV ile gerçekleştirdiği ‘Eğitimle Daha İyiye’ projesi reklam filmi yayında
Etkinlik

MediaMarkt, TEGV ile gerçekleştirdiği ‘Eğitimle Daha İyiye’ projesi reklam filmi yayında

Deprem felaketinin ardından TEGV ile hayata geçirdiği “Eğitimle Daha İyiye” projesiyle 24 bin çocuğun eğitimine destek olma misyonunu benimseyen MediaMarkt, bu anlamlı projeyi tüm Türkiye’ye duyurmak amacıyla özel bir reklam filmi hazırladı.

Isparta'ya hayırlı olsun
Bölgesel

Isparta'ya hayırlı olsun

On binlerce ürünün tüketicilerle buluştuğu MediaMarkt, Isparta’da bin 560 metrekarelik mağaza açtı.

MarkAntalya'da MediaMarkt açıldı
Bölgesel

MarkAntalya'da MediaMarkt açıldı

Avrupa’nın önde gelen elektronik perakendecilerinden MediaMarkt, MarkAntalya’da bin 52 metrekarelik mağaza açtı.

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı
Bölgesel

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı - Burdur'un Bucak ilçesinde seçim çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, vaatlerini sıraladı.