Burdur

Mehmet Şimşek, Burdur belediye başkanı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur'da uzun süredir kulislerde adı geçen Mehmet Şimşek, belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Mehmet Şimşek, Burdur belediye başkanı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur'da uzun süredir kulislerde adı geçen Mehmet Şimşek, belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Burdur Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şimşek, AK Parti İl Binasında Aday Adaylığı Başvurusunu yapan Mehmet Şimşek, " Doğup büyüdüğüm ve aşığı olduğum Burdur’umuza, daha fazla katkıda bulunmak amacıyla yeni bir başlangıcın ilk adımını atmanın heyecanı içerisindeyim." dedi.

Partililer ve Mehmet Şimşek’in yakın ve dostlarının büyük katılım sağladığı başvuruda, Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şimşek, başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı’ya teslim etti.

Aşığı olduğu Burdur'a katkıda bulunmak için...

Aday Adaylığı başvurusunun ardından konuşmasını gerçekleştiren Mehmet Şimşek, “Doğup büyüdüğüm ve aşığı olduğum Burdur’umuza, daha fazla katkıda bulunmak amacıyla yeni bir başlangıcın ilk adımını atmanın heyecanı içerisindeyim. Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi, milletimizin değerlerine dayanarak, cumhuriyet tarihimizin en büyük değişim ve dönüşüm hamlelerini gerçekleştirmiş siyasi bir harekettir. Kuşkusuz, son 22 yılda bu siyasi hareketin en büyük başarılarından biri, köyünden kasabasına, ilçesinde şehrine kadar ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirdiği değişim ve dönüşümle öne çıkan AK Parti Belediyeciliği olmuştur. Bugün AK Belediyecilik anlayışı, yerel ölçekte kalkınmanın adeta bir sembolü olmuş ve vatandaşlarımızın büyük teveccühünü kazanmıştır. İnsan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızla şehrimizin uzun zamandır beklediği değişim ve dönüşüm hamlelerini yapmak ve artık kronikleşmiş sorunlarımızı çözerek hemşerilerimizin layık olduğu şehir refahını sağlamak ve nihayetinde Burdur’umuzu bir üst lige çıkarmak benim olduğu kadar, bugün tüm dava arkadaşlarımın ve teşkilatımızın tüm mensuplarının birinci önceliğidir. İşte bugün el ele, gönül gönüle vererek, Burdur’umuz için ileriye doğru bir adım atıyoruz ve diyoruz ki; Artık vakit geldi, değişim başlıyor.

10 yılı aşkın süredir milli ekonomiden hak ettiği payı alamayan, başta altyapı olmak üzere birçok sorunu görmezden gelinen, pek çok konuda 21. Yüzyıl’ın gerçeklerinden çok uzak kalan bu kadim şehrin yeni yüzlerle, yeni bir anlayışa ve yeni bir başlangıca ihtiyacı vardır. İşte bugün burada top yekûn, hep birlikte, Burdur için yepyeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz ve diyoruz ki “Artık vakit geldi, değişim başlıyor.”

Burdur’da doğmuş, Burdur’da büyümüş, Sokaklarında gezmiş, Konak, Yenice, Tepe, Karasenir Bağlar, Şirinevler Burdur’un tüm mahallelerinde dolaşmış, Cuma günü Cuma Pazarından ve tabi salı günü de olmazsa olmazımız Salı pazarından alış-veriş yapmış, Eski garajın önünden eski dolmuşlara binmiş, oluklar altında çay içmiş, Hızırilyas Mahallesine geçerken yük treninin geçmesini beklemiş. Burdur Çayının akışını görmüş, Yukarı Pazarın sokaklarında dolaşmış, Kayımoğlu’nda çıraklık yapmış, sokağındaki fidanın ağaç olmasına an be an şahit olmuş, Bir kardeşiniz olarak, içinizden biri olarak, son 20 yıldaki tüm gelişmelerden ders çıkartarak diyorum ki, Gelin birlikte karar alalım, Gelin birlikte yönetelim ve Gelin hep birlikte Burdur ’da değişimi başlatalım. Bilindiği gibi Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye’nin bütünlüğü içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı ortak paydasında her türlü farklılığı bu toprakların bir zenginliği olarak görmüş, birlik içinde yaşatma çabası içinde olmuştur. Bizler de bu anlayışla Burdur’umuzda hangi siyasi görüşte olursa olsun yaşlısına, gencine, engellisine, kadınına, erkeğine, çocuğuna, velhasıl hiçbir vatandaşımızı, hemşerilerimizi ayırmadan daha fazla hizmet vermek, şehrimizi ileriye taşımak, çocuklarımıza, torunlarımıza güzel bir gelecek ve yaşanılabilir bir Burdur bırakmak için, büyük bir kararlılıkla, hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız.

Sözlerime son vermeden önce desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta aileme ve buraya gelen ve gelemeyen tüm değerli dostlarıma ve kıymetli basın mensuplarımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, uzun yıllardır hayaliyle yaşadığım Burdur Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı başvurumu sizlerin huzurunda yapıyor, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, “vakit geldi, değişim başlıyor” diyerek sözlerime son veriyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da Heyecan Verici Proje! Tramvay Projesi Tanıtıldı!
Bölgesel

Burdur'da Heyecan Verici Proje! Tramvay Projesi Tanıtıldı!

Burdur Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, "Burdur Tramvay" projesinin tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaştı.

Burdur'da Yeni Dönem! BİSMEK ile İstihdam ve Girişimcilik
Bölgesel

Burdur'da Yeni Dönem! BİSMEK ile İstihdam ve Girişimcilik

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, dezavantajlı gruplara yönelik "Sosyal Girişimcilik Modeli"ni ve BİSMEK'i (Burdur Belediyesi İstihdam ve Merkezi Eğitim Kampüsü) duyurdu.

MAKÜ öğrencileri istedi! Mehmet Şimşek müjdeyi verdi
Bölgesel

MAKÜ öğrencileri istedi! Mehmet Şimşek müjdeyi verdi

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, MAKÜ öğrencilerinin ulaşım sorununu çözeceklerini ve üniversite içi ulaşımı ücretsiz hale getireceklerini açıkladı.

Mehmet Şimşek’ten İlk Kez Oy Kullanacak Gençlere Anlamlı Mektup
Bölgesel

Mehmet Şimşek’ten İlk Kez Oy Kullanacak Gençlere Anlamlı Mektup

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Burdur'da ilk kez oy kullanacak gençler için duygusal bir mektup kaleme aldı ve onlardan destek istedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de
Bölgesel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de

Toplantının başında, Denizli iş dünyası ve kentteki sivil toplum kuruluşlarını temsil eden Denizli Platformu adına DTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Uğur Erdoğan, kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Şeker Plajı Yeniden Canlanacak! Mehmet Şimşek'ten Yeni Proje
Bölgesel

Şeker Plajı Yeniden Canlanacak! Mehmet Şimşek'ten Yeni Proje

Mehmet Şimşek, yıllardır kendi haline terk edilmiş olan Şeker Plajı'nı yeniden canlandırmak için "Yeni Şeker Plajı" projesini açıkladı. Şimşek, projenin yasal uyumluluğu için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve kaynak arayışına girdiklerini söyledi.