Manisa

Mehmet Yılmaz, GTİ Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen, TOBB ve 137 oda ve borsanın ortak olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin (GTİ) Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Mehmet Yılmaz, GTİ Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen, TOBB ve 137 oda ve borsanın ortak olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin (GTİ) Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, GTİ Yönetim Kurulu Üyeliğine bir kez daha seçilerek Manisa iş dünyasının Ankara’daki sesi olmaya devam etti.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Asıl Üyeliği görevini yürütürken, yapılan genel kurul sonucunda Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nin (GTİ) yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilerek güven tazeledi.

“İş dünyamızın sesini gür bir şekilde duyurmaya devam edeceğiz”
Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz, “Genel Kurul Üyelerimizin teveccühü sonrası GTİ Yönetim Kurulu üyeliğine tekrardan seçilmiş bulunmaktaydım. Manisa’mızı ve iş dünyamızı bu platformda bir kez daha temsil etmekten dolayı büyük memnuniyet yaşıyorum. TOBB ile 137 Oda ve Borsamızın ortak olduğu, Yap-İşlet-Devret modeli çerçevesinde kara sınır kapılarını modernize eden Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ (GTİ) olarak yaptığımız yatırımlar ile ülkemizin ihracatına katkıda bulunuyoruz. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşıyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki dönemde de üyelerimizden aldığımız güç ile Manisa iş dünyasının sesini bu platformlarda daha da gür bir şekilde duyurmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yeniden GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen M. Arif Parmaksız başkanımıza ve GTİ Yönetim Kurulu Üyeliğime birlikte görev yaptığım kıymetli Oda ve Borsa Başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, genel kurulun camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Subaşı: 'Şehrimiz İçin Yeni Fırsat ve Yatırımlar İçin Çalışıyoruz'
İş Dünyası

Başkan Subaşı: 'Şehrimiz İçin Yeni Fırsat ve Yatırımlar İçin Çalışıyoruz'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı organizasyonunda düzenlenen Marmara Bölgesi Belediyeler Birliği Toplantısına katılan Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, "Şehrimiz için yeni fırsat ve yatırımlar için çalışıyoruz’’ dedi.

CHP'li  Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama
Bölgesel

CHP'li Başkan Burcu Köksal, belediyede "böcek" olduğunu iddia etmişti: Afyon Valisi'nden açıklama

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediyesi binasına gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına ilişkin "2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz." ifadesini kullandı

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!
Bölgesel

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun!

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Nallar 1 Mayıs'ta Emekçilerin Bayramını Kutladı
Etkinlik

Başkan Nallar 1 Mayıs'ta Emekçilerin Bayramını Kutladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan işçiler ile bir araya geldi.

Karamanlı Belediyesi'nden Tüm Emekçilere 1 Mayıs Kutlaması
Bölgesel

Karamanlı Belediyesi'nden Tüm Emekçilere 1 Mayıs Kutlaması

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kurd Emekçilerin Bayramını Unutmadı
Bölgesel

Başkan Kurd Emekçilerin Bayramını Unutmadı

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı