Melliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MELKÜDER) Başkanı Ercan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Melli bölgesine özgü tarım ürünlerinin tanıtımı yapıldı ve üniversite ile dernek arasında gerçekleştirilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
MELLİ İNCİRİ TANITILDI
Görüşmede, Melli İnciri ve Melli çelenginin daha geniş kitlelere ulaştırılması adına yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Dernek Başkanı Ercan Öztürk, "MELKÜDER olarak, üniversitemizle iş birliği yaparak Melli İnciri ve çelengini daha fazla tanıtmak istiyoruz. Bunun yanı sıra bölgeye özgü diğer değerlerin de üniversitemizin desteğiyle tanıtılmasını arzuluyoruz" dedi.
“MELLİ İNCİRİ DAHA İYİ YERLERE GELECEK”
Ziyarette, Akdeniz Üniversitesi ile dernek arasında ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı. Ziyaretin sonunda, Başkan Ercan Öztürk, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'a yeni görev döneminde başarılar dileyerek, "Hocamızın bizi bu sıcak ortamda ağırlaması, iş birliği yapacağımız projeler konusunda bizleri daha da motive etti Melli İnciri ve çelengi daha iyi yerlere gelecek." şeklinde konuştu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (1)
Zeki Topçuoğlu
1 yıl önce / 29.08.2024MELLİ ne demek? Bu güzel yöreye anlaşılır ve yakışır bir isim gerekmez mi?
Beğendim 2 | Beğenmedim 0 | Cevapla