Ordu

Merkez Valisi Muammer Erol ,Ordu Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Merkez Valisi Muammer Erol , Ordu Valiliğine atandı. İşte Muammer Erol'un kariyeri ve atama detayları.

Merkez Valisi Muammer Erol ,Ordu Valiliğine Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla, Merkez  Valisi Muammer Erol'un Ordu  Valiliği'ne atanması resmiyet kazandı. 10 Ağustos tarihli Resmi Gazete 'de yayımlanan kararnameyle birlikte toplam 57 ilin valisi değişti. Bu değişiklikle Merkez  Valisi Muammer Erol , Ordu  Valiliği görevine atandı. 

Ordu Valisi Muammer Erol Kimdir?

Muammer Erol, 1962 yılında Kayseri - Bünyan İlçesinde doğdu, İlköğretim ve lise eğitimini Bünyan'da tamamladı. 1984 yılında İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdi.

1990 yılında İçişleri Bakanlığınca gönderildiği ABD’de 6 ay süreyle dil ve enformasyon eğitimi aldı. Merkez Valiliği süresi içerisinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalında  Tezli Yüksek Lisans   Programını tamamladı.

2018 yılında “Türk Hukukunda Arabuluculuk ve Teşkilatlanması”  başlıklı kitabı yayınlanmıştır. İngilizce bilmekte olup, evli olup  3  çocuk  babasıdır.

Mesleki Kariyeri:

1984-1995 yılları arasında sırasıyla Tekirdağ Saray Kaymakam Vekilliği, Burdur Kemer, Muş Bulanık İlçeleri Kaymakamlıkları yaptıktan sonra; Muş Vali Yardımcılığı ve Bolu Göynük Kaymakamlığı görevinde bulundu.

1995 yılında Mülkiye Müfettişi, 1996 yılında başmüfettiş oldu. İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığının Ankara ve İstanbul Gruplarında görev yaptı.

08.05.2004 -  22.12.2008 tarihleri arasında  İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı İdari Genel Sekreter Yardımcılığı,

07.01.2009 - 16.08.2013  tarihleri arasında  Elazığ Valiliği,

26.08.2013 - 08.06.2016  tarihleri arasında  Konya Valiliği,

30.05.2016 – 04.11.2018  tarihleri arasında  Merkez Valiliği

Görevlerinde bulundu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yeni Sezon Ordu’da balıkçılar  törenle denize uğurlandı
Bölgesel

Yeni Sezon Ordu’da balıkçılar törenle denize uğurlandı

Ordu Perşembe ilçesi Kışlaönü Balıkçı Barınağı’nda, Dua edilmesinin ardından ise Ordu Valisi Muammer Erol’un yanı sıra protokol üyeleri ve balıkçılar temsili olarak denize açıldı.

Ordu Üniversitesi'nde  "eş" ataması tartışmaya neden oldu
Bölgesel

Ordu Üniversitesi'nde "eş" ataması tartışmaya neden oldu

Ordu Üniversitesi'nde (ODÜ) gerçekleşen "eş" ataması, tartışma konusu oldu. Üniversite Genel Sekreteri Serkan Yalkın'ın KYK Müdürü eşi, ODÜ'ye geçişi sağlanarak şube müdürü yapıldı.

Milletvekili Oğuz'dan Burdurlulara Müjde! Burdur'a 14 Yeni Doktor Atandı
Bölgesel

Milletvekili Oğuz'dan Burdurlulara Müjde! Burdur'a 14 Yeni Doktor Atandı

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, 116. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucunda Burdur'a 5 Pratisyen Hekim ve 9 Uzman Hekim olmak üzere toplam 14 hekimin atandığını duyurdu.

 Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Biyokimya Uzmanı göreve başladı
Sağlık

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Biyokimya Uzmanı göreve başladı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde Tıbbi Biyokimya Uzmanı Dr. Esma Özdemir Anayurt göreve başladı.

20 Bin Öğretmen Atanacak!
Bölgesel

20 Bin Öğretmen Atanacak!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "İçinde bulunduğumuz konjonktürde Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bahsettiğim parametreler ışığında Hazine ve Maliye Bakanlığımızla 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık" dedi.

Düzce'de Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atamaları devam ediyor
Bölgesel

Düzce'de Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atamaları devam ediyor

Düzce'de bir yandan sağlık yatırımları devam ederken bir yandan da Sağlık Bakanlığı tarafından doktor atamaları devam ediyor. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kuraları sonucu Düzce’ye 9 hekim daha atandı.