Merkezefendi Belediyesi tarafından ikinci kez düzenlenen Zumba Master Class etkinliği ile ilçedeki dans ve sporseverler bir araya geldi. Başkan Doğan, "Her şey daha sağlık ve mutlu bir Merkezefendi için" dedi.
Vatandaşı spora ve hareket etmeye teşvik etmek için dans ve aerobik hareketleri bir arada barındıran, vücudun birçok noktasının aynı anda çalışmasını sağlayan 'Zumba Master Class’ Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Çok sayıda dans ve sporseverin yer aldığı etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katılarak Türkiye’nin Zumba Temsilcisi ZES Didem Zeybek ve yeteneğiyle gönülleri kazanmış ZIN Aysun Batur’a hediye takdim etti. Etkinlikte Türkiye’nin Zumba Temsilcisi ZES Didem Zeybek, yeteneğiyle gönülleri kazanmış ZIN Aysun Batur ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen zumba eğitmenlerinin sahne aldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kez düzenlenen ‘Zumba Masterclass’ta Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nde eğitim alan kursiyerler ve etkinliğe katılan tüm kadınlar müziğin ritmiyle spor yaptı.
Sağlıklı bir yaşam için sporun önemini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi'mizin birçok mahallesinde kadınlarımızın spor yapabileceği ve çeşitli aktiviteler yapabileceği Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimiz var. Sizlerden gelen enerji ve talebiyle birlikte hem çocuklarımıza kurs yaptırıyoruz hem de kadınlarımızın spor yapma imkanını sağlıyoruz. Buradaki en güzel şey kadınlarımızın evlerinden çıkarak bu tesislerimize gelmesi sosyalleşip keyifli vakit geçirmesi. Bu merkezler sizin gelin spor yapın, eğlenin, gülün ve dertleri orada paylaşalım dedik ve bugün bu salona baktığımda Merkezefezendi ilçemizde yaşayan kadınlar olarak büyük bir aile olduğumuzu görüyorum. Söz veriyorum daha güzel projeler, daha güzel işler ve üreten kadın modelleriyle her daim işler yapacağız. Bu yüzden kadınlarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi sporla buluşturmak için çalışıyoruz. Her şey daha sağlıklı ve mutlu bir Merkezefendi için" dedi.
Türkiye’nin Zumba Temsilcisi ZES Didem Zeybek, "Hiç durmadan 3 saat süren etkinlikte bizi yalnız bırakmayan sporseverlere çok teşekkür ediyorum. İlk defa Denizli’ye geldim ve enerjinize bayıldım. Sizlerle beraber bu sahnede olmaktan inanılmaz keyif aldım. Bizim tek bir amacımız var dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek. İyi ki varsınız" dedi.
Merkezefendi Belediyesi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrenciler için gerçekleştirilen ücretsiz TYT ve AYT deneme sınavlarının üçüncüsü düzenlenecek. Detaylar haberimizde..
Merkezefendi Belediyesi tarafından gazi ve şehit aileleri için iftar programı düzenlendi. Başkan Doğan, "Gazi ve şehit ailelerimizin hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Biz onlara her zaman minnettarız" dedi. Detaylar haberimizde..
Merkezefendi Belediyesi’nin, çocukların tatil sevincini paylaşmak için Merkezefendi Kültür Merkezi’nin açık otoparkına kurduğu Buz Pateni Pisti’ne 25 bin üzerinde vatandaş ziyaret etti. Detaylar haberimizde..
Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği Ramazan Ayı Özel Programı nedeniyle 7 Mart Cuma günü sevilen sanatçı Fatih Erkoç sahne alacak. Detaylar haberimizde..
Merkezefendi Belediyesi tarafından Merkezefendi Kültür Merkezi’nin açık otoparkına kurulan Buz Pateni Pisti’ne aileler ve çocukları yoğun ilgi gösteriyor. Detaylar haberimizde..
Merkezefendi Belediyesi tüm vatandaşları sporla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kış spor okullarında kayıt süresi uzatıldı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)