Denizli'nin Merkezefendi Belediyesinin CHP'li üyesi, eşiyle maddi hasarlı trafik kazasına karışan polis memuruna tehdit ve hakaretler savurdu. Çabasına rağmen öfkeli iş adamını sakinleştiremeyen polis memuru ile meclis üyesi arasında yumruk yumruğa kavga yaşandı.
Olay, dün akşam saat 19.50 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Honaz İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru mesai çıkışında özel aracıyla il merkezindeki dönerken, Merkezefendi Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Berzan Taşer'in eşinin kullandığı otomobil, bir yayaya yol vermek için aniden yavaşladı. Bu esnada arkadan gelen polis memurunun aracı, takip mesafesini koruyamadığı için otomobile çarptı. Meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından kadın sürücü, iş adamı eşi Berzan Taşer'i durumdan haberdar etti.
Sakinliğini koruyan polis memuru tehdit ve hakaretlere dayanmadı
Kazanın ardından polis memuru ile sürücü yakınları arasında tartışma çıktı. Sakin kalmaya çalışan polis memuru, kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Berzan Taşer'i tüm çabalarına rağmen sakinleştiremedi. Tartışmanın büyümesi üzerine polis ile kadın sürücünün eşi arasında yumruk yumruğa kavga yaşandı. Kavgaya karışan vatandaşların müdahalesiyle sakinleştirilen taraflar, birbirlerinden şikayetçi oldu. CHP'li Meclis Üyesi ile polis memuru arasında yaşanan yumruklu kavga, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
"Adli ve idari soruşturma başlatıldı"
Mesaiden çıkan polis memurunun karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından yaşanan kavgayla ilgili olarak Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yenişehir Mahallesi Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasının ardından Honaz ilçemizde görevli polis memuru ile diğer sürücü yakınları arasında tartışma yaşanmıştır. Kaza sonrası olay yerine gelen araç sürücüsü yakınları 2 şahıs ile polis memuru arasında tehdit, hakaret ve kasten yaralama olayı meydana gelmiş, polis merkezinde karşılıklı olarak şikayetçi olduklarını beyan etmişlerdir. Bahse konu olay ile ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)