FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde ikinci kez Dörtlü Final’e kalan Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin, sahasında düzenlenecek organizasyonda kupayı hedefliyor.
ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde Dörtlü Final’in Mersin’de oynanması için FIBA’ya yaptıkları başvurunun kabul edildiğini söyledi. Bu organizasyonu 3 yıldır istediklerini belirten Ünlü, “Bu sefer gerek sezon boyunca gerçekleştirdiğimiz maç organizasyonları, gerekse FIBA için hazırladığımız sunumla çok istediğimizi belirttik. Şehrimiz bu tür organizasyonları kaldırabilecek her türlü potansiyele sahip. Bunu en iyi şekilde anlattık. Çok istediğimiz bu organizasyona Mersin olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız” dedi.
Organizasyon 12-14 Nisan’da gerçekleştirilecek
Servet Tazegül Spor Salonu’nda 12-14 Nisan arasında gerçekleştirilecek organizasyonda 4 takımın mücadele edeceğini ifade eden Ender Ünlü, "12 Nisan’daki yarı finalde, geçen yıl finalde karşılaştığımız Fenerbahçe Alagöz Holding ile mücadele edeceğiz. Çekya temsilcisi ZVVZ USK Prag da Fransa’nın Villeneuve d’Ascq LM takımıyla karşılaşacak. Final ve üçüncülük maçları ise 14 Nisan’da oynanacak” diye konuştu.
"Bu sefer kupayı hedefliyoruz"
İkinci kez katılacakları organizasyonda bu sefer kupayı hedeflediklerini dile getiren ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ünlü, “Yeni bir kulüp olmamıza rağmen basketbolda önemli işlere imza attık. Geçen yıl olduğu gibi yine final oynamak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu organizasyonda en büyük kozlarımızdan biri tribünlerde bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız olacak. Taraftarımızın desteğiyle ev sahibi olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak kupayı müzemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)