Tahminlere göre yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Çanakkale hariç Marmara, İzmir dışında Ege, Antalya merkezi dışında Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.
Yağışların özellikle öğle saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde; akşam saatlerinde ise Sakarya ve Düzce’de yerel olarak kuvvetlenmesi bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği, rüzgarın ise yağış anlarında yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)