MERSİN (İHA) - Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gerekli adımları attıklarını belirtti.
Başkan Tuncer, Mezitli'de gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere sahaya indi. İlgili birim müdürleriyle Mezitli'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gerekli adımları attıklarını ifade eden Tuncer, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Mezitli’nin temizliği ve düzeni en hassas noktamızdı. Gerekli birimlerimize, talimatları vererek Mezitli’mizin her alanını güzelleştirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok kıymetli. Bu doğrultuda, tüm talepleri ivedilikle inceliyor, çalışmalarımıza bu talepler doğrultusunda yön veriyoruz" dedi.
Parklarda yapılan denetimler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek görüşlerini dinleyen ve taleplerini alan Tuncer, şehrin ihtiyaçlarına yönelik daha etkin çözümler üretmek için çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)