Mersin

Mezitli’de gönüllü evi ve muhtarlık binası hizmete açıldı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe halkının çeşitli aktivitelerini gerçekleştirdiği gönüllü evlerine bir yenisini daha ekledi.

Mezitli’de gönüllü evi ve muhtarlık binası hizmete açıldı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe halkının çeşitli aktivitelerini gerçekleştirdiği gönüllü evlerine bir yenisini daha ekledi.
Kuzucu Mahallesi’nde bulunan ve daha önce atıl vaziyette olan binaların tadilatını gerçekleştiren Mezitli Belediyesi, binaları gönüllü evi ve Kuzucu Mahallesi Muhtarlık Binası haline getirdi.

“Gönüllü evleri çok amaçlı kullanılıyor"
Gönüllü evlerine çok önem verdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Hem kent merkezinde hem de kırsaldaki bazı yerleşim alanlarında gönüllü evlerini açtık. Esenbağlar Mahallemizden eski Mezitli Mahallemize kadar birçok mahallemizde gönüllü evlerini açtık ve açmaya devam edeceğiz. Bu gönüllü evlerimiz herkese açık ve çok amaçlı kullanılmaktadır. Deprem zamanında çok faydasını gördük. Çok amaçlı bir yer olacak. Burada düğün, nişan gibi törenler yapılabilecek, eğitim kursları açılacak. Ayrıca her türlü sanatsal aktiviteler olacak. Gönüllü evlerimizde resim, müzik gibi kurslar ve etkinlikler de gerçekleştirebiliyoruz” dedi.
Kuzuculu kadınların çok hızlı örgütlendiklerini de kaydeden Başkan Tarhan, “Kuzucunun kadınları çok farklı özelliklere sahip. Çok hızlı örgütlenip, etkinliklerimize çok fazla katılım sağlıyorlar. Gönüllü evimizde kadınlarımıza özel kurslar ve eğitimlerimiz olacak. Doktorlarımız gelip ücretsiz muayene yapacaklar. Onlara her türlü desteği sağlayacağız. 10 yıldır hiç kimseye, hiçbir alanda siyasi parti ayrımı yapmadık. Kim eleştirirse eleştirsin herkese eşit hizmet vereceğim. Muhtarlık binamızın ve Kuzucu Gönüllü Evimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.