MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN BÜLENT ARINÇ VE KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI

Bahçeli’den kabine değişikliği ve Bülent Arınç açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, habercilere gündemi değerlendirdi.

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN BÜLENT ARINÇ VE KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI

Bahçeli’den kabine değişikliği ve Bülent Arınç açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, habercilere gündemi değerlendirdi. Bahçeli Suriyeliler konusunda AB’ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı “kapıları açarız” çıkışına da destek verdi.

Bahçeli’nin gündeminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı vardı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, büyükşehir belediye başkanları ile buluşmasına destek verdi. “Bana göre Cumhurbaşkanı çok sabırlı hareket ediyor. Bu siyasette birikim ve zekanın sonucudur. Kimin kucağında hangi taş varsa kim hangi taşı attı gördüler.” dedi.

“Milyonların toplandığı yerde sergilenmesi manasız”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yenikapı’da belediye araçlarını sergilemesini eleştiren Bahçeli, “Milyonların toplandığı Yenikapı’da bin 700 arabanın sergilenmesinin manası yok. ABD 50 bin tır silah göndermiş. Hala bunlarla ilgili ağzınızdan bir cümle çıkmıyor. Bin 700 araba nere 50 bin tır nere.” diye konuştu.

“Kabine değişikliği yanlış olur”

Bahçeli kabine değişikliği iddialarıyla ilgili de “Yanlış olur” dedi. Daha hizmeti yeni kavrayan bakanların 1 senede kaldırıp atılamayacağını, kararlı olmak gerektiğini ifade etti.

“Tarihte yeni oluşum için yola çıkanlar başarılı olamadı”

Devlet Behçeli, siyasetteki oluşumları değerlendirdi. Siyasi tarihten örnek verip, “Başarılı olamazlar” diye konuştu:

“Aydın Menderes, Cem Boyner, Cem Uzan yeni oluşum için yola çıktı. Hiçbiri siyasette kalmadı. Taş yerinde ağırdır. Yerlerinde kalıp mücadelelerini orada sürdürmeliler.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “kapıları açarız” çıkışına destek: Avrupa düşünsün

MHP Genel Başkanı Bahçeli, güvenli bölge ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı “kapıları açarız” çıkışına da destek verdi. Bahçeli şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanı ‘3 milyon 600 bin insana ben bakıyorum. Eğer bunu anlamıyorsanız kapıları açarım, Ege Denizi ile Yunanistan’ı birleştiriyorum alayını size gönderiyorum’ diyor. Avrupa düşünsün.”

“RAP ADINA DARBEYE HEVESLENENLER TÜREYEBİLİR”

Bahçeli, “Susamam” isimli son günlerin popüler rap şarkısı için de ilginç bir değerlendirmede bulundu:

“Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Eğer o rapi yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse her parçayı yönlendiren çevre, grup veya kişiler dış destek bulanlar Türkiye’yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye’de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. Bazıları sanat uğruna Türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar.”

ARINÇ’IN AÇIKLAMASINA TEPKİ

Bahçeli’nin gündeminde eski Meclis Başkanı Bülent Arınç’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun eski tweetleri nedeniyle ceza alması sonrasında yaptığı yorumlar da vardı. Arınç, “Geçmişte atılan tweetler nedeniyle savcılarımız hamaratlık yapacaksa bu işlerin altından binlerce insanı kurtaramazsınız” sözleri ile cezaya tepki göstermişti. Arınç’ın bildiği bilgiler varsa bunu savcılarla paylaşması gerektiğini söyleyen Bahçeli, “Yapacağı budur ortalığı karıştırmak değildir” dedi.

Kadın cinayetlerine de değinen Bahçeli, yeni yasama yılının başlayacağı 1 Ekim’i işaret etti; İdam konusunda ise toplumsal mutabakat olması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal  "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”
Yerel Yönetim

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal "Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz ”

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal doğup büyüdüğü Uzunoluk Mahallesinde buluşma gerçekleştirdi. Kalabalık mahalle sakinlerine seslenen Önal; “Algı yapanlara 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğiz, vereceksiniz” dedi

Baki Ersoy Sosyal Medya'dan Müjdeyi Duyurdu! -Haberler
İş Dünyası

Baki Ersoy Sosyal Medya'dan Müjdeyi Duyurdu! -Haberler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Bünyan ilçesinde 200 konutluk 3. Etap TOKİ yapılacağını açıkladı.

Kayseri'de Siyasi İstikrar: Başkan Büyükkılıç, 17-0 Hedefiyle Yola Devam Ediyor - Haberler
İş Dünyası

Kayseri'de Siyasi İstikrar: Başkan Büyükkılıç, 17-0 Hedefiyle Yola Devam Ediyor - Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti. Ziyaretinde açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “İnşallah bu dönem de 5 MHP 11 AKP ve yine büyükşehir olarak 17-0 diyeceğiz” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi' den Ağlasun Belediye Başkan Adayı Hasan Düden'e Tam Destek
Bölgesel

Milliyetçi Hareket Partisi' den Ağlasun Belediye Başkan Adayı Hasan Düden'e Tam Destek

Isparta Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Hasan Basri Sönmez'in ve Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay ve yönetiminin ziyarette bulunduğu Ağlasun ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu

Cumhur İttifakı, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin ne dedi
Yerel Yönetim

Cumhur İttifakı, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin ne dedi

Antalya ili Kumluca ilçesi Karacaören Mahallesi’nde gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti ilçe başkanı Erol Uysal, MHP ilçe başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Gençlik Kolları başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Çameli Belediyesi'nden Sandık Görevlilerine Eğitim Toplantısı - Haberler
İş Dünyası

Çameli Belediyesi'nden Sandık Görevlilerine Eğitim Toplantısı - Haberler

Denizli’nin Çameli ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde görev alacak AK Parti ve MHP üyesi sandık görevlileri bilgilendirildi.