Burdur

Milletvekili Özçelik'ten Dikkat Çeken Bucak Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Belediyesi Spor Kompleksi açılışında son günlerde yaşananlar hakkında açıklamada bulundu.

Milletvekili Özçelik'ten Dikkat Çeken Bucak Açıklaması

Burdur'un Bucak İlçesinde spor kompleksi açılışı yapıldı.

Bucak Belediyesi Spor Kompleksi açılışında konuşma yapan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, belediyenin yaptığı faaliyetler hakkında açıklamada bulunarak, spor yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Bucak gündeminde yer alan İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi konusuna da değinen Milletvekili Bayram Özçelik'in konuşmasının satır başları şu şekilde;

 Saygıdeğer Kaymakamım, milletvekilim, çok değerli belediye başkanım, çok kıymetli il ilçe başkanlarımız, çok kıymetli muhtarlarımız, belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, değerli arkadaşlarımız, çok kıymetli daire müdürlerimiz ve çok kıymetli gençlerimiz, yavrularımız, onların velileri, kıymetli basın mensupları. Ben de öncelikle hepinizi saygıyla hürmetle, saygıyla selamlıyorum.

"Spor tesislerinin yapımlarını arka arka gerçekleştireceğiz"

Değerli hemşehrilerim öncelikle Bucak'ımıza kazandırılan bu tesisten dolayı emek veren, çaba gösteren başta belediye başkanımız olmak üzere, belediye başkan yardımcılarımıza, belediye meclis üyelerimize ve belediyemizin çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanımızın Türkiye genelinde birçok ili ziyaret ettiğinde verdiği yatırımlardan Burdur'umuz da Bucak'ımızda bu yatırımlardan nasibini aldı. Büyüyen, gelişen, kalkınan Bucak'ımız için spor tesislerimizin arka arkaya yapımını gerçekleştireceğiz. Ihaleleri netleşecek ve sonrasında da Bucak halkımıza, gençlerimize bunu kazandırmış olacağız. Tabii ki gençliğe önem veren Spora önem veren bir cumhurbaşkanının yol arkadaşı olmak kolay değil. Gençliği ve spora önem veren cumhurbaşkanımızın talimatları her zaman bu doğrultuda olmuştur. Bu çerçevede biz milletvekilleri de Belediye başkanları da, kaymakamlarımız da, valilerimiz de o çerçevede yapılabilecek en iyi, en güzel, modern hizmetlerin yapılmasını sağlanması gerekir. Ve bu noktada da adımlar atılır.

"Modern rehabilitasyon merkezi yapıldığında insan içine nasıl çıkacaklar ? ne söyleyecekler ?"

Yine rehabilitasyonla ilgili olarak özellikle benim şahsım üzerinden her zaman dedikodu üreten merkezler var. Bunlara yirmi yıldır siyasetteyim, alıştım. Sadece gülüp geçerim ama neticesi oluştuktan sonra buraya çok güzel, modern daha önce faaliyette bulunamayan alanların da içine alan Bir rehabilitasyon merkezi yapıldığında onların insan içine nasıl çıkacağını insanlara ne söyleyeceğini merak ederim. Biz burada bakanlığımızın attığı adımlar çerçevesinde yapılan analizler çerçevesinde çalışma yapacağız. Hiçbir kimse evladını çürük bir binanın içinde kalmasını istemez. Dolayısıyla hem bakanlığımızın hem il özel idaremizin yaptığı deprem analizlerinde çürük raporu olan bir binada güçlendirme yapılırsa 16 milyon TL harcama olacak. Yeni bina yaparsak 12 milyon civarında olacak. Bu rakamlar 2021'in onuncu ayındaki hesaplamalar. Şimdiye bakarsak daha fazla. Dolayısıyla ne devletimizi bu noktada zarara uğratırız, Ne de insanımızın böyle çürük binalarda özellikle yavrularımızın Özellikle engelli çocuklarımızın kalmasına imkan, fırsat vermeyiz.

"20 yıldır gariban kardeşinizin Bucak için çabasını, gayretini ve emeğini kimse heder edemez"

Küçük hesap, küçük beyinler, küçük zihinler, bu tür siyaset tarzıyla bir şey elde edeceğini zannediyorsa yanılıyorlar. Öyle bir şey olmaz. Öyle bir şey mümkün değil. 20 yıldır şu gariban kardeşiniz hem Burdur'un tüm ilçelerine, hem de Bucak'a inanın yüzlerce yatırımda çabamız var, gayretimiz var, emeğimiz var. Kimse bunu sıfırla çarpamaz. Kimse bunu heder edemez. Ettirmeyiz de. Bu konularda kim iftira atarsa onu müfteri ilan ediyoruz. Yani iftiracı ilan ediyoruz. Dolayısıyla İsmail Şerife Sarı'nın rehabilitasyon merkezi Bucak'ımızda kalacak. Bucak'ımızın bir binasıdır, hizmet alanıdır. Bucak'a hizmet etmiştir. Kim götürmeye kalkarsa onunla mücadele etmek benim boynumun borcudur.

"Bucak Halkının sevgisi bende, ben de Bucak Halkını seviyorum"

Bu tür ucuz şeylerle yorumlar yaparak şahsıma kimse hakaret etmeye kalkmasın. Ama ben inanıyorum ki Bucak halkına yıllardır hizmet ettim, Bucak halkı beni seviyor. Ben çok iyi biliyorum. Bucak halkının sevgisinin bende olduğunu, benim de Bucak halkımı sevdiğimi, buradaki şu gördüğünüz kalabalığın içerisindeki insanların hepsi de biliyor. Dolayısıyla bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah'ın izniyle Belediye başkanıma bu hizmetlerinden dolayı yine sizlerin huzurunda çok çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun efendim.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bayram Özçelik'ten dikkat çeken açıklama! Tek tek sıraladı
Bölgesel

Bayram Özçelik'ten dikkat çeken açıklama! Tek tek sıraladı

AK Parti Burdur 22,23,24,26 ve 27. Dönem Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanlığı için neden aday olmak istediğini açıkladı. Detaylar ve video haberimizde...

Bayram Özçelik, Burdur Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı
Bölgesel

Bayram Özçelik, Burdur Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Aylardır adı Burdur Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan 22,23,24,26 ve 27. dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

Gölhisar Çameli ve Dostluk yolunda çalışmalar hızla sürüyor
Bölgesel

Gölhisar Çameli ve Dostluk yolunda çalışmalar hızla sürüyor

Isparta-Burdur dostluk yolu ve Gölhisar – Çameli yolu ne durumda ? Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Bayram Özçelik, Azerbaycan'da Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı
Etkinlik

Bayram Özçelik, Azerbaycan'da Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye'yi ve TBMM'yi temsilen Azerbaycan'da düzenlenen Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı.

Milletvekili Bayram Özçelik, NNC Haber'de canlı yayında
Bölgesel

Milletvekili Bayram Özçelik, NNC Haber'de canlı yayında

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim öncesinde NNC Haber'de canlı yayında sizlerle bir araya geliyor.

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı
Bölgesel

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı

Burdur-Tefenni-Çavdır-Fethiye yolunun 2 köprüsünden Karaçal köprüsünde geçen hafta, Badarmit köprüsünde ise bu hafta inşaat çalışmalarına başlandı.