Kırşehir

Milli Yol Partisi 2’nci yaşında

Milli Yol Partisi (MYP) kuruluşunun 2’nci yılını kutlarken, partinin Kırşehir İl Başkanlığı kurucusu ve Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Göçmen, "2021 yılında Milli Yol Partisi adıyla Türk siyasetine Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları, yarım kalmış hayalleri hayata geçirmek üzere giriş yaptı" dedi

Milli Yol Partisi 2’nci yaşında

Milli Yol Partisi (MYP) kuruluşunun 2’nci yılını kutlarken, partinin Kırşehir İl Başkanlığı kurucusu ve Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Göçmen, "2021 yılında Milli Yol Partisi adıyla Türk siyasetine Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları, yarım kalmış hayalleri hayata geçirmek üzere giriş yaptı" dedi.
MYP Kırşehir İl Başkanlığı kurucusu ve Genel Başkan Başdanışmanı Şevket Göçmen, 2 yılda Milli Yol Partisi’nin Türk siyasetinde ciddi yol katettiğini söyledi. Göçmen açıklamasında, "Milli Yol Partisi, Milli Yol Hareketi olarak 2020 yılında Türk siyasetine adım attı. Bir yıllık halk gezilerinin ardından 2021 yılında Milli Yol Partisi adıyla Türk siyasetine Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları, yarım kalmış hayalleri hayata geçirmek üzere giriş yaptı" dedi.
İki yılda Türkiye’nin birçok ilini gezen Göçmen, "Remzi Çayır ve kurmayları istişare toplantılarının ardından 14 Aralık 2021 tarihinde 189 kişinin kurucular kurulu onayı ile faaliyetine başladı. Bu süreçte de Türkiye’de yaşanan eksiklikler tespit edildi. Kırşehir’de, Kahramanmaraş’ta, İstanbul’da, Ankara’da, Iğdır’da, Kayseri de dahil 65 il ve ilçede örgütlendi. Milli Yol Partisi, girdiği ilk seçimde varlığını topluma hissettirdi" diye konuştu.
’Millete Umut’ sloganıyla ikinci yıla hazırlandıklarını aktaran Göçmen açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Gezdiğimiz illerde Türkiye gerçeklerini halka anlattık. Onların tercihlerine de saygısızlık yapmadan, Muhsin Yazıcıoğlu davasının gerçeklerini kamuoyu ile paylaştık. Adalet, liyakat, üretim düsturu ile çıkılan yolda yeni yetişen neslin gelişim faaliyetlerine önem verdik. Kutuplaşan siyasette millete 3’üncü yol olma kararlılığını sürdürdük. Milli ve manevi duyguların ön planda olduğu yaşam şekli ve siyaseti benimseyerek daima doğrunun ve doğruların yanında olduk. Bu düsturu da sonuna dek sürdüreceğiz." İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Bucak'ta!
Bölgesel

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Bucak'ta!

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Burdur'un Bucak ilçesinde seçim faaliyetlerini yürüten partililere destek ziyaretinde bulundu. Detaylar haberimizde...

Bucak MYP Başkan Adayı Bayram Tekin'den, Başkan Meçikoğlu'na ziyaret
Bölgesel

Bucak MYP Başkan Adayı Bayram Tekin'den, Başkan Meçikoğlu'na ziyaret

Milli Yol Partisi (MYP) Bucak Belediye Başkan Adayı Bayram Tekin ve beraberindeki heyet, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gürpınar'da Tır Devrildi! 1 Kişi Yaralandı
3. Sayfa

Gürpınar'da Tır Devrildi! 1 Kişi Yaralandı

Van'ın Gürpınar ilçesinde çay yüklü tırın devrilmesi sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Malatya'da Ortalık Savaş Alanına Döndü1
3. Sayfa

Malatya'da Ortalık Savaş Alanına Döndü1

Malatya’da, sürücünün kontrolünden çıkan kamyon park halindeki araçların arasına daldı. Ortalığın savaş alına döndüğü kazada 2 kişi yaralandı.

Adıyaman'da Çarpışma Kameralara Böyle Yansıdı
3. Sayfa

Adıyaman'da Çarpışma Kameralara Böyle Yansıdı

Adıyaman’da, otomobille çarpışan motosikletin üzerindeki 2 kişinin kazanın şiddetiyle yerde sürüklenme anları kameralara yansıdı.

Motora Sıkışan Yavru Kedi Kurtarıldı
3. Sayfa

Motora Sıkışan Yavru Kedi Kurtarıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde girdiği otomobilin motor kısmında sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.