Kütahya

Minik öğrencilerden müdüre anlamlı hediye

Minik öğrenciler kendi yazdıkları kitabı Müdür Başyiğit’e hediye etti. Devamı haberimizde...

Minik öğrencilerden müdüre anlamlı hediye

Kütahya Yenidoğan İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i ziyaret ederek kendi yazdıkları kitaplarını tanıttılar ve "Gönlümüzden Geçenler" isimli kitabı hediye ettiler.

Öğretmenleri Methiye Temiz ve Okul Müdürü Mesut Ertaş ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i ziyaret eden Yenidoğan İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri, “Gönlümüzden Geçenler" ve "Bizim Şiir ve Hikayelerimiz" isimli kitaplarını İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e tanıttılar. Öğretmenleri Methiye Temiz, "Gönlümüzden Geçenler" kitabını Müdür Başyiğit’e takdim etti.

Methiye Temiz, kitabın önsözünde de belirttiği gibi duygu ve düşüncelerin şiir veya düz yazı ile anlatımının bunu yapan kişiyi daha da geliştireceğini ifade ederek, "Öğrendikçe yazma isteği, yazdıkça öğrenme isteği artacaktır. Öğrencilerimizi yazmaya ve öğrenmeye daha hevesli, daha istekli hale getirmek için bu kitapları öğrencilerimizle birlikte oluşturduk" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, çalışmaları dolayısıyla 2/B sınıfını ve öğretmenleri Methiye Temiz’i tebrik etti.
Başyiğit, öğrencilere kitap hediye ederek kitap okuyan insanların, okumayanlara göre hayatta daha başarılı olduklarını ve problem çözme konusunda daha yetenekli olduklarını belirterek, yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını, yaşamın onlara daima güzel ve kalıcı başarılar getirmesini temenni etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.