Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve Yönetim Kurulu üyeleri Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Salih Kaygusuz’u makamında ziyaret etti ve görevinde başarılar diledi.
Antalya örnek şehir
Antalya’nın eğitim çalışanlarının gösterdiği özveriler ile hayırseverlerin desteği ile örnek şehirlerden biri olduğunun altını çizen Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, sendika olarak bugüne kadar çıtanın daha yukarılara çekilmesi noktasında sorumluluk almaktan asla çekinmediklerini belirtti. Miran duygu ve düşüncelerini aktardıktan sonra Kaygusuz’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Salih Kaygusuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken önümüzdeki süreçte eğitimin paydaşları ile istişare ederek Antalya’nın eğitim kalitesini arttırmak için mesai harcayacaklarını söyledi.
Öğretmenlikten Müdürlüğe
Erzurum’un Oltu ilçesinde 1999’da öğretmenliğe başladığını belirten Kaygusuz çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptığını, 2013-2015 yılları arasında Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nde şube müdürlüğü, 2015-2018 yılları arasında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü ve İl Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunun altını çizdi. Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu toplu fotoğraf çektirdi.
Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Salih Kaygusuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Eyüp Bülent Miran’a; Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Canat Duru, Şube Sekreteri Akif Erzurumluoğlu, Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Necip Dal, Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Orhan Özbek, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abuzer Gündoğar, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Parin eşlik etti.
İHA
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)