Modacı Sosyal medya fenomeni Ayşegül Eraslan evinde ölü bulundu
İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Modacı sosyal medya fenomeni Ayşegül Eraslan yaşadığı evde ölü bulundu. Eraslan'ın cenazesi polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Olay, gece saatlerinde Kağıthane ilçesi Ortabayır Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre katıldığı bir yarışma programının ardından tanınan Ayşegül Eraslan'a ulaşamayan yakınları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri içeriye girdiklerinde Ayşegül Eraslan'ın hareketsiz şekilde olduğunu gördü. Eraslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Eraslan'ın sosyal medya hesabından kanlı bir not paylaştığı öğrenildi. Genç kadının paylaşımlarında 'Ben hassasım ya da hayat gerçekten kötü. Tek istediğim köpeklerime iyi bakın. Hayatta insanlara hep değer verdim. Babamdan da özür dilerim. Bu hayatta ne anne ne de baba sevgisini görmedim çok şiddetle büyüdüm çok. Paylaşamadığım şeyler olacaktır, sizin bilmediğiniz, size anlatmadığım. Tek bildiğim ben çok iyi bir insandım. Kimseye kötülüğüm olmadı' yazdığı öğrenildi.
Ayşegül Eraslan'ın cansız bedeni, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İHA



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)