Akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Motorinin litre fiyatına 24 Eylül’de yansıyan 5 lira 57 kuruşluk indirimin ardından bu kez zam beklentisi gündeme geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 55 kuruş zam yapılması bekleniyor.
Petrol piyasasında yaşanan dalgalanma akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. ABD ile İran arasındaki nükleer program görüşmelerine ilişkin belirsizlikler ve bölgede yaşanan gelişmeler, petrol fiyatlarında hareketliliğe neden oldu.
Petrol fiyatlarında yaşanan değişimlerin ardından Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında da yeni bir zam beklentisi oluştu.
Olcay Aydilek'in aktardığı bilgilere göre, motorinin litre fiyatına 2 lira 55 kuruş zam yapılması bekleniyor. Zammın bu gece yarısından itibaren geçerli olması öngörülüyor.
Beklenen artışın pompaya yansımasıyla birlikte motorin fiyatlarının yeniden 90 lira sınırının üzerine çıkması bekleniyor.
Yeni fiyatların uygulanması halinde motorinin litre fiyatının İstanbul’da 93,45 liraya, Ankara’da 94,55 liraya ve İzmir’de 94,85 liraya yükselmesi bekleniyor.
Doğu illerinde ise motorinin litre fiyatının 96,25 liraya kadar çıkacağı öngörülüyor.
Motorin fiyatlarına bugün 5 lira 57 kuruşluk indirim yansımıştı. İndirimin ardından motorinin litre fiyatı İstanbul’da yaklaşık 90,80 liraya, Ankara’da 91,90 liraya, İzmir’de ise 92,20 liraya kadar gerilemişti.
Ancak 5,57 liralık indirimin hemen ardından gelen 2,55 liralık zam beklentisiyle birlikte akaryakıt fiyatlarında hareketlilik yeniden gündeme geldi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)