Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, liseleri ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, bölgeye gönüllü öğretmen gönderen Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Burdur'a gelen depremzede öğrencilerin de ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.
Yapılan çalışmaların ardından Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kakırman, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi ve TOBB Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN, Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi ve TOBB Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi." ifadelerine yer verdi.





Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)