Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere Gazi İlkokulu idarecileri ve öğretmenlerini makamında kabul etti.
Toplantıda, ilin eğitim ve öğretim durumu hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. İdareciler ve öğretmenler, okulun genel performansı, öğrenci başarıları ve ihtiyaçları hakkında görüşlerini paylaştı.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak amacıyla bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını vurguladı. Okulların ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitim materyallerini geliştirmek için iş birliği yapmanın önemini vurguladı.
Bu tür toplantıların il genelindeki eğitim sistemi üzerindeki iyileştirmeleri planlamak ve uygulamak için kritik olduğu belirtildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)