Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, ilçede göreve başlayan okul müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.
2025 yılı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarına yeniden yönetici görevlendirme süreci kapsamında, Sarıgöl Tırazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu’na müdür olarak atanan Gökhan Yıldırım ile Emcelli Ortaokulu’na müdür olarak atanan Meryem Demir’i ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırak, eğitim hedefleri ve yeni döneme dair planlamalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerde öğretmenler ve öğrencilerle de bir araya gelen Yıldırak, eğitim kalitesini artırmak için iş birliği ve ortak çalışma vurgusu yaptı.
Okul Müdürleri Gökhan Yıldırım ve Meryem Demir, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek okul paydaşlarıyla birlikte başarıyı hedeflediklerini belirtti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)