Muğla’nın Ula ilçesinde meydana gelen tur kazasında hayatını kaybeden midibüs şoförü ve eşi, son yolculuklarına birlikte uğurlandı.
Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi girişinde meydana gelen kazada; günübirlik tura katılan yerli turistleri taşıyan Mehmet Doğu'nun kullandığı 20 AIV 199 plakalı tur otobüsünün freni patladı. Kontrolden çıkan otobüs, park halindeki üç araca ve ardından bir ikamete çarptı. Kazada bazı yolcular otobüsten fırlarken bazıları ise araç içinde sıkıştı.
Kaza sonucunda 11 yaşındaki Melisa Gültekin olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün 57 yaşındaki eşii Necla Doğu ise kaldırıldığı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan şoför Mehmet Doğu da tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.
Tur kazasında hayatını kaybeden Doğu çifti, ikindi vakti kılınan namazın ardından Denizli’nin Markezefendi ilçesindeki Hacıeyüplü Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)