Muğla Fethiye Karaçulha Güreşleri'nde Türkiye'nin En Genç Güreş Ağası Batuhan Kiremitli Oldu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Karaçulha Mahallesi'nde düzenlenen Mustafa Kiremitli 2.Yağlı güreşlerinde güreş ağası belli oldu. Mustafa Kiremitli'nin torunu Bayram Kiremitli'nin oğlu Batuhan Kiremitli, 5 milyon 500 Bin TL ile yeni güreş ağası oldu. Karaçulha Mahallesi'nde düzenlenen Mustafa Kiremitli 2.Yağlı güreşlerinde başpehlivanlık çeyrek final güreşleri öncesinde Güreş Ağalığı ihalesi yapıldı. Yapılan ihaleye geçmiş dönem ağası Kazım Çağan, Onur Mehmet Yar, Osman Kaan Olçak, Batuhan Kiremitli ve Mithat Dim katıldı. İhale, 3 Milyon 48 Bin TL ile açıldı. İhalenin sonucunda Güreş Ağası, 5 Milyon 500 Bin TL ile Kiremitli İnşaat Sahibi Bayram Kiremitli'nin oğlu 22 yaşındaki Batuhan Kiremitli oldu. Kendisi bu ağalık ile birlikte Türkiye’nin en genç Güreş Ağası oldu ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından kendisine altın kemer takıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)