Muğla, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyçeğiz, Marmaris, Milas, Ortaca, Ula, Yatağan, Seydikemer 17 Ekim Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 17 Ekim 2025 hava durumu raporu
Muğla Az bulutlu ve açık 23
Bodrum Parçalı ve az bulutlu 26
Dalaman Parçalı ve az bulutlu 27
Datça Az bulutlu ve açık 25
Fethiye Parçalı ve az bulutlu 26
Kavaklıdere Az bulutlu ve açık 21
Köyçeğiz Az bulutlu ve açık 27
Marmaris Parçalı ve az bulutlu 26
Milas Az bulutlu ve açık 27
Ortaca Parçalı ve az bulutlu 26
Ula Az bulutlu ve açık 23
Yatağan Az bulutlu ve açık 27
Seydikemer Az bulutlu ve açık 26
DENİZLERDE HAVA: Rüzgar; kuzey ve batı, öğle saatlerinde Antalya Körfezi güney ve batı yönlerden 2 ila 4 yer yer 3 ila 5 kuvvetinde. Dalga yüksekliği; 1,0m ila 2,0 m. Hava; parçalı ve az bulutlu. Görüş; iyi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)