Burdur'un Çeltikçi İlçesine bağlı Kuzköy köyü Muhtarı İsmail Çetin ve beraberindeki heyet AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e ziyarette bulundular.
TBMM ziyaretinde Kuzköy Köyü Muhtarı İsmail Çetin'e, Kuzköylüler Dernek Başkanı Erkan Akgül, Kuzköyden Nihat Şener, Şaban Çalışkan, Cengiz Özay, Hıdır Altaş, Birol Taşar, Ömer Uçak, Mehmet Gülay, Ahmet Kurul, Ramazan Altaş, Hüseyin Kılınç, Osman Gözlek ve İsmail Çelik eşlik etti.
Ziyarette Muhtar İsmail Çetin ve beraberindeki heyetle Köye yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili görüşmeler gerçekleştirdiler.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Milletvekili Bayram Özçelik, " Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. " dedi.
Cumhurbaşkanlığına ait özel uçak "TUR", Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sağlık ve arama kurtarma personelini bölgeye, bölgedeki yaralıları da Ankara'ya taşımak için seferler düzenliyor.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında bölgeye gitmişti.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, deprem bölgesi Adana'da koordinasyon merkezinde bilgi aldı.
10 ili etkileyen deprem sonrasında bölgeye giden bakanların ardından AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de Adana'ya doğru yola çıktı.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, halk günü buluşması yapacağını duyurdu.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, hububat, baklagil ve Dane mısır fark ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.