Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte görev yapan mahalle muhtarlarından oluşan heyeti kabul ederek, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül belediyeciliği çerçevesinde merkezde ve kırsalda ‘uç beyi’ olarak nitelendirdiği muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kentte görev yapan mahalle muhtarları, Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Başkan Büyükkılıç, ilçelerde dokunmadık alan bırakmayıp, en ücra köşesine hizmet götürürken, mahalle muhtarları ile de sık sık bir araya geldiklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda hassasiyet gösteriyor. Bugünün anısına teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gününüzü kutluyorum, sağlıklı, huzurlu, daha nice yıllara, günlere diye temennide bulunuyorum” diye konuştu.
Başkan Büyükkılıç, mahalle muhtarları ile istişare etmeye devam edeceklerini söyleyerek, vatandaşlara hizmet götürme noktasında en önemli yardımcıları olan muhtarlara ziyaretleri için teşekkür etti.
Muhtarlar da ilgi alakası, hizmetleri ve muhtarlara verdiği özel önemden dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ettiler. Muhtarlar, kendileri ile ilgili ne zaman bir program olsa, Büyükşehir Belediyesi’nin hemen karşılık verip, destek sunduğu için bir kez daha teşekkürlerini ilettiler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Büyükkılıç, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Muhtarların Başkan Büyükkılıç’a ziyaretinde, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen de hazır bulundu. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)