Burdur / Bucak

Mümin Kuzgun vaatlerini sıraladı! 'Ulaşılmaz değil ulaşılabilir muhtar olma sözü'

Mümin Kuzgun, Konak Mahallesi'nde muhtar seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri ve hizmetleri açıkladı. İşte Mümin Kuzgun'un vaatleri....

Mümin Kuzgun vaatlerini sıraladı! 'Ulaşılmaz değil ulaşılabilir muhtar olma sözü'

Burdur'un Bucak ilçesi Konak Mahallesi Muhtar Adayı Mümin Kuzgun, mahalle sakinlerine hizmet etmek için birçok vaat sundu. Kuzgun'un vaatleri arasında şunlar yer alıyor:

Konak Mahallesi Muhtar Adayı Mümin Kuzgun'un Vaatleri Nelerdir?

1 ( Hasan Konu Parkı İçerisinde Bulunan Ama Kapısı Bir Kez Bile Olsa Açılmayan Muhtarlık Ofisini Mahalle Sakinlerine Açmak Hafta İçleri Açık Tutup Gelen Mahalle Sakinlerimizin İstek Ve Şikayetlerini Kaleme Alıp Gereken Çözüme Kavuşturmak İçin Elimden Gelen Çabayı Göstereceğim.

2 ( Hasan Konu Parkını Tekrar Mahalleye Kazandırmak.

3 ( Şirinler Parkı Açıldığı Zamanki İhtişamına Geri Kazandırmak Ve Yaz Kış Bir İşletmeye Verilerek Mahalle Sakinlerinin Burada Hem Kendileri Hem Çocukları İle Keyifli Saatler Geçirmesi İçin Elinden Gelen Tüm Gayreti Sarf Edecektir.

4 ( Kaymakamlık Arkasında Kalan Küçük Parkı Halkımızın Hizmetine Açmak.

5( ( Mahallemiz De En Büyük Eksik Bir İlk Öğretim Ve Orta Bulanmaması Dır Bu Eksiği Tamamlamak İçin Elimden Gelenin Fazlasını Yapacağım Buna Emin Olabilirsiniz.

6( Mahallemiz İçerisinde Bulunan Anadolu Lisesi Başka Bir Mahalleye Taşındı Ve Yıkılan Alan Boş Kaldı Okulumuzu Buraya Tekrar Getirmek İçin Elimden Gelen Tüm Gayreti Sergileyeceğim.

7 ( Anadolu Lisesi Bahçesi İçerisinde Olan Futbol Sahası Ve Kapalı Spor Salonu Da Terk Edilmiştikten Kurtaracağım.

8 ( Konak Mahallemiz Sınırları İçerisinde Olan Sanayi Yolu Diye Adlandırılan Hökez Bulvarında Kazalar Çok Oluyor Bu Bölgede Sinyalizasyon Sistemi Kurduracağım Özellikle Ayfer Gök Lisesi Kavşağında Büyük Sıkıntılar Var Çözüm İçin Gerekli Merciler İle Görüşüp Gerekeni Yaptıracağım.

9 ( Hökez Bulvarı Üst Kısmında Kalan Ayfer Gök Ve Çavuşlar Mezarlığı Arasında Kalan Sokaklarda Alt Yapı Doğalgaz Su Ve Yağmur Diranaj Çalımaları Tamamlanacak.

10 ( Stadyum Caddesi Alt Yapı Çalışma Tamamlanıp Asfalt Yapılması Gerekiyor Bunun İçin De Gereken Gayrati Sarf Edeceğim.

11 ( Mahallemiz İçerisinde Yapılan İnşaatlar Da Yolları Kapatmalarına Trafiği Engellemelerine Demir Döşemek Kalıp Yığmak Tuğla Gibi 1 2 Saatlik İşler Hariç İzin Verilmemesine Özen Göstereceğim.

12 ( Konak Mahallesi Watsap İletişim Hattı Facebook Ve İnsegram Hesapları Kurularak Mahalle Halkı Elektirik Su Doğal Gaz Kesintileri Bakım Onarımlarda Ve Taziye İlan Bildirimleri Yapılıcak Mağduriyet Minumum Seviyeye Düşürmeye Çalışacağız.

13 ( Bakıma İhtiyacı Olan Yaşlılarımız İçin Gereken Kolaylığı Sağlamaya Çalışacağım Alış Veriş Fatura Ev İhtiyacı Gibi Her Zorluklarında Yanlarında Olacağım.

14 ( Gençlerimiz İçin Yaz Ve Kış Aylarında Farklı İl İçi Ve İl Dışı Etkinlikler Düzenleyeceğim.

15 ( Çocuklarımız İçin De Yazları Cıvıl Cıvıl Etkinlikler Olucak.

Ulaşılmaz Değil Ulaşılabilir Muhtar Olma Sözü Veriyorum Mahallem İçin Siz Değerli Mahalle Halkımızın Desteğini İstiyorum

Destek Sizden Hizmet Bizden

Konak Mahallesi Muhtar Adayı

Mümin Kuzgun

0532 272 32 64

Facebook Mümin Kuzgun

İnstagram Mümin Kuzgun

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konak Mahallesi Muhtar Adayı Mümin Kuzgun Aza Listesini Açıkladı!
Bölgesel

Konak Mahallesi Muhtar Adayı Mümin Kuzgun Aza Listesini Açıkladı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Konak mahallesi muhtar adayı Mümin Kuzgun, azalarını açıkladı. Farklı meslek gruplarından oluşan bir ekiple yola çıkan Kuzgun, mahalle sakinlerinin desteğini bekliyor.

Bucak'ta sıcak bir Cuma! Muhtar Adayı Mümin Kuzgun'dan salep ikramı
Bölgesel

Bucak'ta sıcak bir Cuma! Muhtar Adayı Mümin Kuzgun'dan salep ikramı

Burdur'un Bucak ilçesinde Konak Mahallesi Muhtar Adayı Mümin Kuzgun, Cuma namazı çıkışında vatandaşlara salep ikramında bulundu. Detaylar haberimizde...

Mümin Kuzgun, Konak Mahallesi Muhtarlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Bölgesel

Mümin Kuzgun, Konak Mahallesi Muhtarlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Burdur Bucak bağlı Konak Mahallesi'nde yerel seçim hazırlıkları hız kazanırken, Mümin Kuzgun, mahalle sakinlerine hitap ederek Muhtar adaylığını açıkladı. Mümin Kuzgun kimdir?

Nur Pastanesi’nden Gazetecilere Salep İkramı
Bölgesel

Nur Pastanesi’nden Gazetecilere Salep İkramı

Her yıl bizzat basın mensuplarını ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ve Basın Bayramını kutlayan Mümin Kuzgun,bu yıl farklılık yaparak basın mensuplarını pastanesinde bir araya getirdi.

Mümin Kuzgun, İddialara Cevap Verdi
Yerel Yönetim

Mümin Kuzgun, İddialara Cevap Verdi

İyi Parti Bucak İlçe Teşkilatı kuruluşunda Genel Sekreter olan ve geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’den istifa eden Mümin Kuzgun, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Yerel seçimlerde hiç bir partiden veya bağımsız olarak aday veya aday adayı değilim. Hiç bir siyasî bağım da yoktur.”dedi.

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı
Bölgesel

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı

Muhtar Adayı Ali Uğurtay, Konak Mahallesi için vaatlerini sıraladı - Burdur'un Bucak ilçesinde seçim çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanan Konak Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uğurtay, vaatlerini sıraladı.