Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Murat Baba Sofrası, Anneler Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek annelere özel ikramda bulundu.
Anneler Günü'nde küçük çapta bir etkinlik düzenleyen Murat Baba Sofrası, bahçesinde hazırladığı organizasyonda ekmek arası tavuk döner ve ayran ikramında bulundu. Etkinliğin duygu dolu anlarla geçtiğini belirten işletme sahibi Murat Ünay, "Bugün sadece annelerimizi değil, engelliler haftası kapsamında da özel bireylerimizi unutmadık" dedi.
İşletme sahibi Murat Ünay, yaptığı açıklamada Anneler Günü'nün anlam ve önemine vurgu yaparak, "Bugün, bahçemizde küçük çapta da olsa anlamlı bir etkinlik düzenledik. Annelerimiz için ekmek arası tavuk döner ve ayran ikram ettik. Ayrıca engelliler haftasına dikkat çekmek için de bu özel günü değerlendirdik." ifadelerine yer verdi.








Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)