Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde sezon hazırlıkları devam ediyor.
Bu çerçevede tesislerde bakım hareketliliği yaşanıyor.
Bakımlar devam ederken Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ise yapılan yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi alıyor.
Şehrin turizm potansiyelini artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Akçadurak; “Bölgenin en gözde kış turizm mekânlarından Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından turizm tesisimizde Kayak Evi bakımı, telesiyej, teleski ve yürüyen bantların rutin bakımları ile kayak pistlerinde gerekli düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Kayak Merkezi’nde yeni sezonda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Akçadurak, “Birçok şehre nasip olmayan hem termali hem de kayağı bir arada bulunduran doğal güzelliklere sahip merkezimizdeki çalışmalarımız ile turizm potansiyelini artırarak sadece bölgenin değil, Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden birisi haline getireceğiz.Murat Dağı Termal Kayak Merkezi için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a, Kütahya Valimiz Musa Işın’a, AK Parti Kütahya İl Başkanımız Mustafa Önsay’a, AK Parti Kütahya Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz halkı adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)