Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleninde “Muratpaşa’da en büyük torpil Muratpaşa’nın bir komşusu ve bir sakini olmaktır. Bu her şey için yeterli” dedi.
Muratpaşa Belediyesi’nin her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için düzenlediği toplu sünnet şöleninin 9’uncusu Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı’nda yapıldı. Şölen, oyunları, eğlenceleri, Canan Çalışkan’ın sahne aldığı konseri ve ikramlarıyla adeta festival havasında geçti.
Belediye Başkanı Ümit Uysal da çocukları bu özel günlerinde yalnız bırakmazken şölene ayrıca sünnet çocuklarının aileleri, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, “Muratpaşa’mızda büyük bir dayanışma duygusu içinde yaşıyoruz. İnsanlarımız, çocuklarımız güçlük çekmesin, yalnız kalmasın, dayanışma, yardımlaşma eksikliği yaşamasın diye büyük bir gayretin içindeyiz. Bütün hizmetlere Turunç Masa çağrı merkezinden eşit bir şekilde, torpilsiz ulaşıyoruz. Muratpaşa’da en büyük torpil Muratpaşa’nın bir komşusu ve bir sakini olmaktır. Bu her şey için yeterli” İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)