Antalya / Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan Başkan Uysal'a makam ziyareti

Muratpaşa Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Muratpaşa Belediyesi Kadın Voleybol Takımı'ndan Başkan Uysal'a makam ziyareti

ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Muratpaşa Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ligde ilk devrenin ardından Başkan Uysal’a ziyarette bulundu. Muratpaşa Belediyesi Voleybol Takımı, oynanan 13 maçtan 6’sını galibiyetle tamamlayarak ilk devreyi 19 puanla ligi 6. sırada bitirdi. Devre sonunda takım oyuncularından Marina Markova 296 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Derya Çayırgan ise yüzde 60 oranla en iyi pozitif manşet alan oyuncu oldu.
Başkan Uysal, ilk devrede Antalya’yı başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ederek, ikinci devre için de başarılar diledi. Uysal oyunculara ve teknik heyete hediyeler takdim ederek uğurladı. Sultanlar Ligi’nde yarışan takım ikinci devrenin ilk maçını 7 Ocak’ta kendi evinde Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’yle oynayacak.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Birecik belediye başkanından istifa;  Birecik halkının emrindeyiz
Yaşam

Birecik belediye başkanından istifa; Birecik halkının emrindeyiz

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinin DEM Partili Belediye Başkanı ve 4 meclis üyesi, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Başkan  Semih Balaban,  Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı
Bölgesel

Başkan Semih Balaban, Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, makamında Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu
Spor

Gece Yapılan finallerde Kumluca Başpehlivanı Kim oldu

Kumluca Şehir Stadı'nda 28 Nisan 2024 pazar günü gerçekleştirilen güreşlere, farklı illerden yaklaşık bin 238 güreşçi katıldı. Güreşlerde 70'i başpehlivan olmak üzere 13 kategoride sporcular, rakipleriyle mücadele etti.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Bölgesel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Bölgesel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.