Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı’nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın onayıyla Burdur İl Başkanlığına Mustafa Gün getirildi. Bu görevlendirme ile MHP Burdur’da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Gün, görevin kendisi için kutsal bir sorumluluk olduğunu belirtti.
Göreve atanmasının ardından ilk açıklamasını yapan Mustafa Gün, lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek Burdur’da MHP ve Cumhur İttifakı için canla başla çalışacağına vurgu yaptı. Gün, Burdur’daki her bir vatandaşın dertlerine ortak olup mutluluklarını paylaşacaklarını belirtti. Göreve “Bismillah” diyerek başladığını ifade eden Gün, “Rabbim, Milliyetçi Ülkücü Harekete güzel hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip eylesin,” dedi.
Gün, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in izinde olduklarını ve Genel Başkan Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda Burdur’da MHP’nin başarısı için her türlü gayreti göstereceklerini dile getirdi. İl Başkanı olarak Burdur’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha ileri taşımayı hedeflediğini belirten Gün, “Cumhur İttifakı’nın Burdur’da üstün başarılara imza atması için mücadelemizi sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)