Burdur’un Bucak ilçesinde tanınan esnaf Mustafa Manav, Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. 1997 yılından bu yana ticaret hayatının içinde olan Manav, esnafın yaşadığı ekonomik ve sosyal sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla bu göreve talip olduğunu duyurdu.
Manav, yaptığı açıklamada, küçük esnafın alın terini değerli kılmak ve haklarını savunmak için yola çıktığını söyledi. Ayrıca esnafın yalnızca ekonomik değil, sosyal ve mesleki anlamda da güçlenmesi gerektiğini vurgulayan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Manav yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
Değerli basın mensupları, kıymetli esnaf ve sanatkâr kardeşlerim, Bugün burada, yıllardır alın teriyle ekmeğini kazanan, ekonomimizin bel kemiği olan küçük esnafımız ve sanatkârlarımız adına bir yola çıktığımı duyurmak için bulunuyorum. Önceliğimiz, esnafımızın sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak ve sorunlarına çözüm üreten bir oda anlayışı ortaya koymaktır.
Burdur Bucak’ta doğup büyüyen bir kardeşiniz, 1997 yılından bu yana ticaretin içinde olan bir esnaf olarak, sizlerin sorunlarını en yakından bilenlerdenim. Esnafımızın yaşadığı zorluklar sadece ekonomik değil; sosyal ve mesleki alanlarda da güçlenmeye ihtiyacımız var.
Göreve geldiğimizde:
Esnafımızın haklarını savunan, çözüm odaklı bir yönetim anlayışı,
Şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir oda,
Eğitim, danışmanlık ve destek programlarıyla esnafımızı güçlendiren projeler,
Birlik ve beraberliği pekiştiren sosyal faaliyetler, öncelikli hedeflerimiz olacaktır.
Bizim tek amacımız; küçük esnafın kazancını büyütmek, alın terini değerli kılmak ve odanın kapılarını tüm üyelerine açmaktır.
Bu yolculukta desteklerinizi, dualarınızı ve güveninizi bekliyorum.
Hep birlikte, daha güçlü bir oda için el ele, gönül gönüle yürüyelim.
Saygılarımla,
MUSTAFA MANAV
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)