14 Mayıs'ta yapılan seçimde AK Parti Burdur Milletvekili seçilen Mustafa Oğuz, TBMM'de kaydını yaptırdı.
Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Milletimizin iradesinin tecelli ettiği, yüce meclisimiz olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekilliği kaydımızı yaptırdık. Burdur'u temsilen Mecliste yasama görevlerine başlayacağız inşallah. Bizlere bu görevi layık gören kıymetli hemşehrilerimize tekrardan teşekkür ediyorum. " dedi.
Mustafa Oğuz, çok önemli bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek "Sayın cumhurbaşkanımız, 13’üncü dönem cumhurbaşkanı olarak inşallah yola devam edecek. ‘Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Vatana, millete, bölgemize ve tüm dünyaya hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)