Nazilli Belediyesinden çocuklara tiyatro etkinliği

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro topluluğu 23 Nisan Salı günü 'Haydi Çocuklar Bayram Bizim Bahçemizde' oyununu sahneleyecek.

Nazilli Belediyesinden çocuklara tiyatro etkinliği

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro topluluğu 23 Nisan Salı günü 'Haydi Çocuklar Bayram Bizim Bahçemizde' oyununu sahneleyecek. Oyuncularının tamamı çocuklardan oluşan tiyatro oyunu Mehmet Yüzügüler Tiyatro salonunda saat 20.30‘da perdelerini açacak.

Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu kurucusu Mukaddes Yüksel’in yazdığı oyunun yönetmenliğini Tiyatro eğitmeni Nurşen Osanç, koordinatörlüğünü Selin Yüksel, prodüktörlüğünü ise Emre Gırep yapıyor. Yaklaşık yedi aydır çocuk oyucular ile Mukaddes Yüksel tarafından yazılan güzel bir oyun için çalıştıklarını belirten Nazilli Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Nurşen Osanç, “ Dünyaya daha duyarlı, haksızlık etmeyen, hırsı yarışı sadece kendisiyle olan, sanatsever çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen bizler 45 çocuğumuzla 7 aydır sevgiyi saygıyı, birlik ve beraberlik içinde olmanın ne kadar güzel ve verimli olduğu yasadık. Atamızın izinde her daim birlik ve beraberlik için de devam edeceğiz yolumuza, çocuklarımıza geleceğimize sahip çıkan herkesi gecemize bekliyoruz” dedi.

Çocukları sağlıklı ve bilgili yetiştirilmeyen ulusların, temeli çürük binalar gibi çabuk yıkıldıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Öncelikle Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro gurubunu kutluyorum. Düzenli disiplinli ve azimli çalışmaları ile bizler içinde sürpriz olacak ‘Haydi Çocuklar Bayram Bizim Bahçemizde’ oyununu 23 Nisan Salı akşamı saat 20.30 da sahneleyecekler. Kendilerine sahneleyecekleri oyunun çalışmalarında katkı sağlayan eğitmenlerimize ve özellikle özveriyle destek veren ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın aylardır emek harcadıkları ücretsiz olarak sahnelenecek, isminin bile çok güzel olduğu tiyatro oyununa tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyorum. Bir çocuk kadar güzel şey yoktur, başını göğe doğru kaldıran. Atamızın da dediği gibi Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Nazilli Belediyesi'nden çocuklara armağan
Bölgesel

Nazilli Belediyesi'nden çocuklara armağan

Nazilli Belediyesi; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm çocuklara lunapark bileti hediye ediyor.

Nazilli Belediyesi ilaçlamaya hız kesmeden  devam ediyor
Bölgesel

Nazilli Belediyesi ilaçlamaya hız kesmeden devam ediyor

Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama servisi ekipleri, ilçe genelinde 6 araç ve 16 personelle ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli’de coşkulu 100. yıl kutlaması
Bölgesel

Nazilli’de coşkulu 100. yıl kutlaması

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Cumhuriyetin ilanının 100. yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı. Tebrikat töreni ile başlayan etkinlikler ilçe stadında gösterilerle doruğa ulaşırken Cumhuriyet Yürüyüşü ile sokaklar adeta kırmızı beyaza büründü.

'Göçmen Penguenler' Çocuk Tiyatrosu Miniklerle Buluştu
Etkinlik

'Göçmen Penguenler' Çocuk Tiyatrosu Miniklerle Buluştu

Burdur Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin hazırladığı 'Göçmen Penguenler' adlı çocuk tiyatrosu Bucak Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelendi.

Yüksekova'da  askeri bando konserine yoğun ilgi
Etkinlik

Yüksekova'da askeri bando konserine yoğun ilgi

Malatya 2’nci Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde verilen konser yoğun ilgi gördü.

Zonguldak'ta 72 Eser Sergisi: Sanatseverleri Bekliyoruz!
Etkinlik

Zonguldak'ta 72 Eser Sergisi: Sanatseverleri Bekliyoruz!

Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli meslek gruplarının yapmış olduğu 72 eser vatandaşların beğenisine sunuldu.