Ne hayallerle almıştı, emekli öğretmenin hayalleri yıkıldı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Tevfik Çiftçi, tekne hayalini gerçekleştirmek için otomobil satın aldı ancak aracına çeki aparatı takılamayacağını öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

Ne hayallerle almıştı, emekli öğretmenin hayalleri yıkıldı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yıllarca hayalini kurduğu tekne turunu yapabilmek için 2 ay önce otomobil satın alan emekli öğretmen Tevfik Çiftçi, aparatı taktırmaya gidince hayatının şokunu yaşadı. Otomobiline çeki aparatı bağlanamayacağı söylenen Çiftçi, “Aracımı alırken bana çeki aparatı takılamaz demediler. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum” dedi.

Yıllarca hayalini kurduğu tekne turunu yapabilmek için 2 ay önce otomobil satın alan Tevfik Çiftçi, aracına çeki aparatı bağlanamayacağını öğrenince hemen otomobili aldığı distribütöre başvurdu. İddiaya göre distribütörden, “Evet araştırdık. Bu bizim sorumluğumuzda olan bir konu. Bu otomobile çeki aparatı takılamıyormuş. Üretici firmaya mail attık. Cevap gelince sizi arayacağız” cevabını aldı.

“Aracımı alırken bana çeki aparatı takılamaz demediler”

Emekli öğretmen Tevfik Çiftçi, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kullandığım aracım pert oldu. O yüzden 2 buçuk ay önce bu aracımı aldım. Emekliyim, bir de tekne alayım, yeni aracımla teknemi dolaştırayım diye düşündüm. Aracımı alırken çeki aparatı takılamayacağını söylemediler. Çeki aparatı takılamayacağını ilgili kuruma çeki aparatı taktırmak için başvuru esnasında ruhsatın fotokopisini gönderdikten sonra öğrendim. Aracımı aldığım aracı firma yetkilisini aradım. O firma aracımı alırken 'taktırabilirsin' demişti. Daha sonra bana 'takılamıyormuş' dedi. 'Araştıralım, bu bizim sorunumuzmuş, distribütörlük sorunuymuş' dedi. 'Bu sorun için üretici firmaya e mail atıyorum. Sonra sizi bilgilendireceğim' dedi. 1 aydan beri şu ana kadar herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ben teknemi taşıyamıyorum. Mağdur durumdayım. Yüklerimi aracımın üzerine yaptığım bir düzenekle taşımaya çalışıyorum. Aracıma zarar veriyor biliyorum. Ses yapıyor. Başka çarem yok. Ancak teknemi aracımın üzerinde taşıyamıyorum.”

“Kendimi aldatılmış hissediyorum”

Şu an teknesini traktörüyle taşıyabildiğini ancak otomobiline bağlayamadığını aktaran Çiftçi, “İlçe dışındaki arkadaşlarım gel diyor. Ama ben traktörümle teknemi 50 - 100 kilometre uzağa götüremiyorum. Aracımı alırken tekne taşımak amacıyla almıştım. Alırken bana tekne taşıyamazsın demediler. Ben de ne yapayım traktörümle taşıyorum. Mağdur durumdayım. İlgililer ilgilenirse memnun olurum. Aracımdan memnunum. Her yönüyle aracımdan memnunum. Herhangi bir sıkıntım yok. Tek sıkıntım çeki aparatı taktıramamam. Traktör ile çok uzağa gidemem. Son çarem Murat 124 alacağım onunla taşıyacağım. Başka yapacağım bir şey yok. Ben kendimi aldatılmış gibi hissediyorum” dedi.

Ne hayallerle almıştı, emekli öğretmenin hayalleri yıkıldıNe hayallerle almıştı, emekli öğretmenin hayalleri yıkıldıNe hayallerle almıştı, emekli öğretmenin hayalleri yıkıldıNe hayallerle almıştı, emekli öğretmenin hayalleri yıkıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Yasemin Akın; Çalışmamı Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyorum
Bölgesel

Yasemin Akın; Çalışmamı Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyorum

Konya’da çocukluk hayali olan Kudüs ziyaretinin savaş sebebiyle iptal olmasından etkilenen Yasemin Akın, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki ahşaba, 6 aylık sürede ahşap yakma sanatı ile Kubbetüs-Sahra'yı işledi.

41 Yaşında Hayal Kurdu, Gerçekleştirdi! Ev Hanımı Kendi İşini Açtı!
Yaşam

41 Yaşında Hayal Kurdu, Gerçekleştirdi! Ev Hanımı Kendi İşini Açtı!

Kayseri'de yaşayan 2 çocuk annesi Hacer Nur Sığırcı, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’de (KAYMEK) 41 yaşından sonra aldığı eğitimle kendi iş yerini açtı.

Küçük Hazal hayaline kavuştu
Bölgesel

Küçük Hazal hayaline kavuştu

İMER üzerinden Nevşehir Valiliğine müracaat ederek Kapadokya bölgesini gezmek istediğini dile getiren 12 yaşındaki Hazal Ünal’ın hayalini Nevşehir Valisi Ali Fidan gerçekleştirdi.

Korkmaz, paylaşımıyla merak uyandırdı! 'Hayallerimiz Var'
Bölgesel

Korkmaz, paylaşımıyla merak uyandırdı! 'Hayallerimiz Var'

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, sosyal medya hesabında merak uyandıran "Bu şehir için hayallerimiz var" notuyla paylaştığı bir harita ile takipçilerini heyecanlandırdı.

Çankırı'da Gençlere Taş Çıkartan Tekvando Ustası Veysel Elmas
Yaşam

Çankırı'da Gençlere Taş Çıkartan Tekvando Ustası Veysel Elmas

Çankırı'da 64 yaşındaki tekvando antrenörü Veysel Elmas, 80 öğrencisine tekvando eğitimi veriyor. Elmas'ın en büyük hayali, yetiştirdiği sporcuların şampiyon olup Türk bayrağını dalgalandırmaları.

Burdur'da Raylı Sistem Hayalleri Gerçek Olacak Mı? Başkandan heyecanlandıran açıklama
Bölgesel

Burdur'da Raylı Sistem Hayalleri Gerçek Olacak Mı? Başkandan heyecanlandıran açıklama

Burdur'da raylı sistem hayalleri gerçeğe dönüşmek üzere. AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen raylı sistemi inceledi ve Gölbaşı modelinin Burdur için ilham verici olduğunu söyledi.